Pieniä DIY-aiheisia kysymyksiä

Kyllä ne suuntaa myös sivusuunnassa, suuntaimella sitäkin saa hieman säädettyä. Tuollasilla nauhoilla tekee vaikka linjan lattiasta kattoon.
 
Suorakaiteen muotoinen kaksoisporras, jossa aaltorintama diffraktoituu ensin sisäkulmasta ja heti perään ulkokulmasta ei ole ihan niin mahdoton miltä se aluksi näyttää. Noita näkee jonkin verran magnetostaateilla. Ehkä myös joillakin AMT:illä. Sopivalla montun mitoituksella voi suuntaavuuden muotoilua ehkä jopa parantaa, mutta en ehkä itse lähtisi tuota kautta asiaa hoitamaan.
 
Mihin noin korkeita nauhoja käytetään? Melkoinen pystysuuntaavuus.
 
mikeciccarelli Amerikasta vaihtelee disuja toiseen. Legis testasi myös kahdella erimallilla toistoa.
Netin syövereistä video varmasti löytyisi , tai häneltä pyytämällä.
 
Näköjään. En huomannut tuota kun oli ilmoitettu 1500 cm 🥴 Onko kokemuksia kenellä? Olen ollut näkevinään täällä dc-fixillä pinnoitettuja kaiuttimia. Tekis mieli kokeilla ja päästä helpommalla kuin maalaaminen. Etulevyt tulevat puusta mutta sivut ja katon vois vetää yhdellä vedolla dc-fixillä. Tuo tosin on kiiltävää että haittaako miten paljon telkkaria katsellessa :unsure:

 
^
Pohjatyöt vaatinee aika hyvät, joten niissä ei ainakaan säästäne.

T: Vesku
Taidan kuitenkin valita sen maalaamisen :rolleyes: Hyvät pohjat ne on yritettävä siihenkin. Vielä kun sais jonkun maalaamaan niin ei tartteis itse turata.
 
Tilausta tekemässä rampamutterille tai kaulusmutterille. Kumpihan näistä lie parempi tarkoitukseen? Lisäksi sellainen kysymys, että tuolle ei varmaankaan kannata läpireikää tehdä kiinnitysvaiheessa? Epoksivarmennus täytynee tehdä niin, että epoksia laitetaan vasta siinä vaiheessa kun kiinnitysruuvit kierretään paikoilleen. Muuten se insertin asennuksen yhteydessä lisätty epoksi sotkee kierteen. Jonka toki sais varmaan kierretapilla aukaistua :unsure:

Edit: Eh...niin ja siis kaiutinelementtiä olen kiinnittämässä 22mm paksuun yhteenliimattuun MDF+koivuvanerilevyyn.

 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
minä joskus laitoin kitaran kaulan kiinnitykseen rampamuhvit ja varmistin ne epoksilla jo siinä vaiheessa kun laitoin paikalleen. Kurssin vetäjä ehdotti kierteiden suojaamisen kynttilän avulla. Joka toimi kyllä. en muista tarkkaa tapaa miten.
 
minä joskus laitoin kitaran kaulan kiinnitykseen rampamuhvit ja varmistin ne epoksilla jo siinä vaiheessa kun laitoin paikalleen. Kurssin vetäjä ehdotti kierteiden suojaamisen kynttilän avulla. Joka toimi kyllä. en muista tarkkaa tapaa miten.
Tarkemmin kun katsoo niin nuo ei taidakaan olla sivuilta auki, niin no problem. Osassa ne on auki ja silloin liima pääsee sinne sisään. Tilaan noita rampamuttereita kun niistä löytyy sopiva pituus. Kokeillaan niillä ensin.
 
Puuruuvilla vaan elementti kiinni ilman mitään ihme virityksiä.
Jokainen voi laittaa ihan sillä millä haluaa. Jos haluaa rst kuusiokoloruuvin kannan näkyviin jonkun ristipääkannan sijaan, niin on pakko käyttää inserttejä. Onhan se turhaa joo, ihan niin kuin kaiuttimen maalaaminenkin, eikö joo? Jos et vielä älynnyt, niin ei tässä etsitä sitä helpointa tapaa.
 
  • Tykkää
Reaktiot: ed9
Wau, tuleepa upeat ruuvinkannat, ihmekkö en älynnytkään.
 
Back
Ylös