Mitä musiikkia kuuntelet nyt?

cllvcluapdi1b_600.jpg


CD-laatu

Aamun eka klassinen.

p9rdgw7iaaoaa_600.jpg



HiRes 24/96

Toka.

lh3unkppctmfb_600.jpg


HiRes 24/48

Kolmantena kamarista kajahtaa.

T: Vesku
 
Laserdance - Mission Hyperdrive (suoratoisto)

Uutta tuotantoa avaruussyntsan järkäleeltä. Tämän vuosituhannen puolella julkastu tuotanto o ollu vähän siellä sun täällä. Ei ole oikein saundillisesti iskenyt. Tämä albumi on mielestäni jo paremmin onnistunut. Täytynee vähän enemmän mutustella ennen ku alkaa antamaan viimistä tuomiota kokonaisuudesta.
 
Gary clark jr tehnyt näköjään uuden lätyn. Onhan kaveri soitellut bb kingin, rollareiden sekä claptonin kanssa. Blues, rock ja soul skenessä liikutaan. No ei tästä ikivihreätä saa mutta ihan mukiinmenevää.
IMG_3464.jpeg
 
Viisi viimeksi kuunneltua levyä:
  • Kinga Głyk: Real World (PO, 2024)
  • Peter Gabriel : 3 (UK, 1980) *****
  • After Crying : 6 (HU, 1996) ***
  • Alban Berg: Alban Berg Collection, CD 1 (AT, 2003)
  • Cheer-Accident : Vacate (US, 2024)
1711627833863.jpg

...Melt oli Gabrielilta rohkea askel uuteen. Meltillä tekstuurien, soundien ja etenkin rytmien merkitys korostuu ja ne nostetaan tasaveroisiksi elementeiksi melodioiden ja perinteisen rock-instrumentaation rinnalle. Levyn lopullisen suuruuden taustalla on kuitenkin se kuinka saumattomasti Gabriel onnistuu yhdistelemaan varsin avantgardistisiin aineksiin hienoja melodisia koukkuja ja tarttuvia kertosäkeitä. Gabrielin tarinankertojan taidot kukoistavat myös levyllä ja aiempaa tiiviimmin kirjoitetut tekstit loihtivat eteemme kiehtovia ja häiriintyneitä yksityiskohtia ja ihmiskohtaloita...
 
Man - Slow Motion (suoratoisto)

Kannen kala sanoo puli puli.
Ihminen/mies on kyl yks bändi jonka tuotantoa on ollu tarkoitus käydä läpi. Ehkä vähän liian tylsää omaan makuun. Hienoa musaa, muttei ihan itselle uppoa niin vahvasti. Isäukolle uppois paremmin. Noh täytyy kuunnella parisen kertaaa. Ehkä tämäkin on näitä että vaatii oikean mielentilan.
 
Back
Ylös