Yhteisiä kuuntelutiloja?

Vaikkukorva

Käyttäjä
Liittynyt
27.1.2009
Viestejä
57
En tiedä kauheasti miten verkostoituneita hifiharrastajat yleensä ovat, olen vain miettinyt että onko jossain päin suomea käytössä jotain yhteisiä ei-kaupallisia kuuntelutiloja (vaikka jossain kellarissa, hyvin akustoitu tila jonka käyttö toimisi ajanvarauksella) minne voi syventyä lempilevyjen kanssa pariksi tunniksi fiilistelemään? Kun kaikilla ei tosiaan ole kovinkaan kummoisia kuuntelumahdollisuuksia omassa kodissaan. Eikä se hifikaupan setäkään varmaan tykkää jos käy joka toinen päivä "koekuuntelemassa" uuden kaiutinparin ilman pienintäkään ostoaikomusta :D Varmaan pienemmissä kaveripiireissä tällaisia löytyy mutta vähän isommassa mittakaavassa. Roudais vaan omat vehkeet paikan päälle (tai säilyttää paikan päällä lukitun oven takana), levy soimaan ja ovi perässä lukkoon.
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Vähän saman tyyppiset "kerhotilat" on joskus käyneet mielessä. Ongelmana vain on että yleensä ainakin kaupungeissa ko. tilat maksavat melko paljon tai sitten joku sponssaa sen tilavuokran ko. kerholle. Jos jossakin päin Suomea tämmöinen tila on, jossa säilytellään arvokkaita laitteita, niin siitä ei kannata tällä foorumin julkisella osiolla hiiskua, muuten voi ilo jäädä lyhytikäiseksi. Kun liittyy yhdistyksen jäseneksi, niin tuolla on käytössä sellainenkin osio, jossa näistä asioista uskaltaa puhua.
 

sepi_2.0

Käyttäjä
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
16 353
Kaupunki
Pjongjang
rajani sanoi:
...tuolla on käytössä sellainenkin osio, jossa näistä asioista uskaltaa puhua.

Laitapa linkki siitä netin turvapaikasta, on jäänyt huomaamatta.

Muuten tämä idea jotenkin ontuu, jokainen muka hankkii omat kalliit laitteet "kerhotilaan" ja session päätteeksi ne roudataan johonkin varastokomeroon. Sitten taas vaikka viikon päästä on pyhätössä oma vuoro jne.
Ytä hyvin 7 ukkoa (1x/viikko) ostaa kimpassa kunnon setin joka on valmiina paikoillaan ja vanhan jäsenen erotessa tulee osakkeet/kuuntelupäivä uusjakoon. No joo...
 

v-a

Käyttäjä
Liittynyt
28.11.2007
Viestejä
9 704
Kaupunki
Helsinki
Olen tuota kerhohuonetta joskus myös miettinyt. Kymmenen harrastajaa ostaa kimpassa (vaikka yhteisen yhtiön kautta) kuunteluhuoneiston pankkilainalla. Jokainen maksaa 100 euroa kuussa. Tuhannen euron kuukausibudjetilla maksaa pois melkoista lainaa. Jos ostaa kellaritilaa tai syrjäisemmän liikehuoneiston, neliöhinnat eivät välttämättä ole pahoja.

:) v-a
 
Ylös