Mediatoistimet

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Tämä on jatkoa tuolta Beresford DAC-keskustelusta: https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?48367&p=762023&viewfull=1#post762023

Lobotomy sanoi:
Minulla olisi tälläinen Bere hankintalistalla.

Sitten olen miettinyt mitä muuta tarvin, jos haluan edullisesti mp3, flac jne. formaatit soittoon ilman tietokonetta? Ilmeisesti squeezebox olisi hyvä, mutta en halua vetää n. 20m verkkopiuhaa seiniä pitkin niiden olohuoneeseen saamista varten enkä haluaisi ostaa WLAN tukiasemaa. Muistitikullakin musiikin siirtäminen käy, mutta millä ne saisin beren syötäväksi?

Mediatoistimista voisi laittaa oman keskustelun pystyyn. Onhan noita jo paljon mm. PS3, Mac Mini (ei tue flac), monet tallentavat digiboxit ja DVD-soittimet sisältävät jo USB-liitännän.
Meinasin vastata offtopiccina tuonne vanhaan, mutta laitoin tämän sitten pystyyn.


Kokemuksia mediatoistimista jotka toimisivat ulkoisen D/A-muuntimen kanssa (eli digi-output pitää löytyä)? Ilman Wadian telakkaa iPodit putoavat pois listalta, koska muissa telakoissa ei ole digi-outputtia. Entä muut vaihtoehtot? Käytettävyys, flac-tuki, äänenlaatu?

Squeezebox on tietysti tunnetuin, mutta siitä on jo oma keskustelu:
https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?45274
 
Täälläpäin vierailleet naispuoleiset (sekä vastaan haraavat miehetkin) immeiset ovat olleet hyvinkin otettuja minin koosta, äänettömyydestä ja käytön helppoudesta. Ja kuitenkin on kuin täysverinen tietokone.
Kuva Mattikaavassa:
Valokuva009.jpg
 
punssi sanoi:
Täälläpäin vierailleet naispuoleiset (sekä vastaan haraavat miehetkin) immeiset ovat olleet hyvinkin otettuja minin koosta, äänettömyydestä ja käytön helppoudesta. Ja kuitenkin on kuin täysverinen tietokone.
Kuva Mattikaavassa:
Valokuva009.jpg

Jep. Eikä edes "kuin" vaan se on :D Itse tosin vaihdoin minin macbookin reilu vuosi sitten ja olen ollut vielä tyytyväisempi ku saa rötvätä rauhassa sohvalla tai sängyssä koneen kanssa.
 
Joo, sohva hommatkin onnistuu hyvin loistavan näppiksen ja sen pitkän kantomatkan ansiosta.Hoitelee myös Itunesin siinä sivussa volumesäätöineen jos kapulaei käden ulottuvilla. Rottakin toimii soffalta hyvin paitsi että mun lapiokouraan tuo saippuapala ei tunnu asettuvan kuten vanha logitechin hiiri.
Miniin kannattaa muuten laittaa heti kärkeen huollossa maksimimäärä muistia.Toisinaan tuntuisi olevan sitä vailla.
Blueraytä tuohon enää kaipaisi...
 
punssi sanoi:
...
Blueraytä tuohon enää kaipaisi...

Saa nähdä, mitä tammikuun alussa Macworldissä julkistavat. Uusi Mini on ehkä kaikkien kuoppaamishuhujen jälkeenkin tulossa.
 
http://www.elektroni.fi/?12724 Tuossa olisi kohtuu edullinen ja tässä http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=31168 ilmeisesti puolet halvempi (ovat loppu, joten hintaa ei näy). Alkavat olla jo kohtuullisissa hinnoissa nuo mediatoistimet ja käytössä varmasti ovat kaikkein mukavimpia. Toki joillekkin osa harrastusta on esim. vinyylien järjestäminen, laittaminen soittimeen, kansien ihailu yms..kaikki nuohan tuossa jää pois. Samoin myös musiikit pyyhkiytyy pois jos levy rikkoutuu (tässä tulee sitten se varmuuskopionti).
 
Nuista Popcorneista kuullu pahoja sanoja siellä täällä - mutta en sano mitään kun ei ole omakohtaista kokemusta.
 
Back
Ylös