Martin Logan CLX

Audiokauppa

Yhteistyökumppani
Liittynyt
14.3.2008
Viestejä
298
Kaupunki
Helsinki, Oulu, Tampere ja Turku
clx_frontpage.jpg
martinlogan_logo.gif


Ensimmäiset parit Martin Logan CLX'ää saatu maahan - tämä maailmanluokan uutuus nyt kuultavissa Fredrikinkatu 27:ssa Ayre KX-R / MX-R -elektroniikan kera. Tervetuloa!

KX-R_preamplifier_image.jpg
MX-R_mono_amplifier_image.jpg


http://www.highendstudio.fi/
http://www.martinlogan.com/
http://www.ayre.com/

High End Society/Audio Magazine Munich High End 2008 - Best Stereo Performance: Martin Logan CLX
http://www.tr.martinlogan.com/awards/awards.html
 
Voisiko kertoa jotain lisäinfoa Marteista? Full-Range staatti jonka alaraja on 56hz? Kuvasta päätellen ne ovat 2-teiset jossa on erillinen basso-osa. Menikö metsään?
 
Kokoalue-staatti kahdella paneelilla, jako 360Hz kohdalla. Ilmoitettu alaraja 56Hz -3dB, muttei kuuntelemalla millään uskoisi! Hämmentävän luonnollinen ja kokonainen lopputulos - näistä kuulee paitsi nuotit ja ajoituksen, myös sen millä soitetaan, missä ja miten  :D

Valitettavasti nykyinen kuunteluhuoneemme on hieman liian kapea ollakseen näille optimaalinen, mutta heti ensi vuoden puolella tämäkin asia korjaantuu.
 
Osta siitä sepi kunnon staatit. Sun ei tarvi tuosta 56Hz:tä välittää, onhan sulla Velo :D
 
Niin joo, mähän kävin reilu viikko sitten pikaisesti tyypittämässä nämä CLX:t. Settinä oli vaatimaton Avid Acutus/Transfiguration Orpheus/Ayre P5xe/Ayre KX-R/2x Ayre MX-R sekä Crystal Cablen lakua... Semmoinen olo tuli, että tältäkö se nyt kuulostaa kun musiikin ja kuulijan välissä ei ole mitään...
 
Martin Logan Helsingin Messuilla

Hyvää huomenta.

Perjantai-iltaisen roudaus-ja virittelysession tuloksena päädyimme siihen, että Radisson SAS:issa esittelemme CLX:n sijasta uutukaisen Spire-hybridimallin (9.990,-/pr alkaen).

spire


Normihotellihuone ei valitettavasti kertakaikkiaan riittänyt mitoiltaan CLX-kokoaluestaattimme kanssa käytettäväksi. CLX:ään on jälleen jatkossa mahdollisuus tutustua myymälässämme.

Messukattauksemme Martin Logan -huoneessa on siis seuraavanlainen:

- Avid Acutus levysoitin SME V äänivarrella ja Transfiguration Orpheus rasialla
- Ayre P-5Xe balansoitu phonoaste, Ayre C-5Xe sacd/cd-soitin
- Ayre KX-R / MX-R vahvistinjärjestelmä
- Martin Logan Spire kaiuttimet
- Crystal Cable -kaapelointi, Ayre L-5Xe verkkosuodin

Toisessa hotellihuoneessa on mahdollisuus tutustua maineikkaaseen Usher BE-718 -kaiuttimeen Cambridge Audio 840-sarjan elektroniikalla.
Lisäksi tiloissamme Penaudio ja Aurelia uutuuksillaan, sekä Mitron (HES Tampere) Ocellia-systeemi.

Tervetuloa kuulemaan - toinen kerros, heti hissiaulan tuntumassa.
 
moi
varmaan järki ratkaisu jättää soittamatta clx,huone oli pieni. osa jenkistä ois kumminkin tuominnut ,että kaiuttimet on huonot vaikka ongelma on huone.nyt soivat loganit siinä tilassa soivat ihan kivasti.
ter.reiska
 
Back
Ylös