kokemuksia Aurelia Amberasta?

sakari

Käyttäjä
Liittynyt
25.8.2009
Viestejä
123
Kiikarissa olisivat siis Amberat tai kuta kuinkin vastaavan tasoiset, näköiset ja hintaiset lattiakaiuttimet. Mitä mieltä olette näistä kaiuttimista - ovatko kaiken testihypetyksen väärtit? Mahtavatko toimia esim Harman Kardonin vahvistimen (HK 980) ja soittimen (HD 980)kanssa?

Sijoituspaikka omakotitalon olohuone (n 25 m2), jossa korkea katto (4-5 m) osassa huonetta.
Otan ylipäätään vastaan muitakin ehdotuksia, joilla noin kahden tonnin budjetilla pääsisi laadukkaan perushifin makuun.
Musiikin suhteen olen kaikkiruokainen, klassista ja jazzia myöten.

Kiitos.
 

op

Hifiharrastaja
Aluevastaava
Liittynyt
4.11.2007
Viestejä
9 622
Kaupunki
Oulu
Ekaksi tulisi mieleen vaihtoehdoiksi Eposin M16i ja M22i -mallit. Eivät ole kyllä ulkoisesti niin sliipatun design-tyylisiä kuin Amberat, mutta tarjonnevat hyvää soundia laajemmalle alueelle kuin Amberat jotka olivat hieman suuntaavammat ja joissa sweetspot rakentuu kapeammalle alueelle.

Toisaalta Amberat ovat huoneakustiikan osalta helpohkot kaiuttimet, koska bassojen taso on miedohko ja ne eivät hirveän alas toista, joten ne sopivat hyvin myös pienempiin tiloihin ja lähemmäksi seinää. Ne ovat siis sisustuksellisesti vähän paremmat sijoittaa. Itselläni tosin ei ole omakohtaisia kokemuksia kuin Aurelia Magentasta.

Luulisin, että Amberat ja HK:n oheislaitteisto loihtivat ilmoille aika rasittamatonta toistoa jolla kuuntelee monen tyylistä musiikkia. Eposin kanssa HK:n kombo on soundiltaan ehkä jonkin verran menevämpi ja riehakkaampi ja yläpään toisto on heleämpi, mutta en usko että toisto menisi rasittavaksi niilläkään.
 
Ylös