huokeat putki integroidut vahvistimet

Riippuu siitä mitä haet, mutta periaatteessa kannattaa mikäli haluaa tutustua putkiääneen pienellä sijoituksella. Esim pännärin modaama Mingda MC 34-A revenge toimii varsin mainiosti tuttavani 90db herkillä kaiuttimilla. www.arkham.fi

Toki putkilaitteita on monenmoisia ja laatuisia sekä oheislaitteista kannattaa huomioida ainakin kaiuttimien sähköiset ominaisuudet tarkkaan vahvistinta valitessaan.


T.JH
 
Mulla on nyt kuunneltavana Minuet SE vahvari ja tämä on reilusti alle 1K€ ja on kyllä hintaisekseen huikea. Oikea vastaus on että kannattaa varmasti.
 
Kysäise Musical Audiosta Almarron A205A mk2 vahvistinta. Se on mielestäni aivan hävyttömän hyvä, mutta alle 5 watin teho vaatiin herkät kaiuttimet. Ei tietenkään täydellinen, mutta ei sellaista taida ollakaan.

Audioshop Ratilaisella on Melody SP3 vahvistin valikoimissa. Sitä on hehkutettu alan lehdistössä, mutta en ole itse kuullut sitä.

Molemmat mainitut vahvistimet maksavat alle 1000 euroa. Primalunan vahvistimet maksavat uutena hieman enemmän, mutta niitä on liikkunut käytettynä alle 900 eurolla.

Sanoisin siis, että kannattaa 8)

Edit: Pirkka, saat mun puolesta Tapsalta lainaan sen mun Almarron kunhan hän on ehtinyt kuuntelemaan tarpeeksi. Sehän on triodiksi modattu joten tehoja irtoaa vain 1,5 wattia tms. Riittääkö?
 
DIA:

Almarro Tapsalla? Siellä on myön minun Yamamotoni. Taitaa olla varsinainen huippuvahvaintesti meneillään. Mitäs jos minä kopaisen Almarron kainalooni, kun poikkean huomenissa Tapsalla? Pirkka saisi sen sitten minulta, kun satumme samaisiin pippaloihin tiistaina. Ko?

jaffae
 
jaffa sanoi:
DIA:

Almarro Tapsalla? Siellä on myön minun Yamamotoni. Taitaa olla varsinainen huippuvahvaintesti meneillään. Mitäs jos minä kopaisen Almarron kainalooni, kun poikkean huomenissa Tapsalla? Pirkka saisi sen sitten minulta, kun satumme samaisiin pippaloihin tiistaina. Ko?

jaffae
Sopii hyvin, olen tulossa autolla pippaloihin ja voin hyvin otta sen vahvistimen silloin.

Uskon että tehot riittää. En uskalla tuosta Minuetista kuin aavistuksen raotta volaa ja jo piisaa. Nuo isot audio nirvanat on melko herkät...

t. Pirkka
 
o.nie sanoi:
Kaipaisin mielipiteitä alle 1300 e:n putkikoneista,kannattako?
Kyllä varmasti kannattaa kokeilla jos putkivahvistin vain toimii muun laitteiston kanssa.

Itse olen kuunnellut muutaman päivän tuota pikku Almarroa, ja ihan ok peli se on hintaisekseen.
 
almarro1a.jpg


Yksi parhaista kuulemistani vahvistimista, mutta ei huokea.
 
seppo kaksonen sanoi:
almarro1a.jpg


Yksi parhaista kuulemistani vahvistimista, mutta ei huokea.

Taidat Seppo puhua ihan eri vahvistimesta? Nyt on ollut puhe Almarro A205A mk2:sesta.

t. Tapsa
 
Ei näy kummatkaan kuvat enää täälläkään, siis Tapsankaan laittama kuva ei näy. Puhuin siis eri vahvistimesta kuin Tapsa, Almarro 318 on siis kuulemani vahvistin.

Jännä huomio! Kuvat näkyy, kun kirjoitan tätä vastausta.
 
Kyllä alle 1300 eurolla saa jo ihan mukavia putkivahvareita.Mulla on ollut tuossa hintaluokassa itselläkin neljän eri merkin putkivahvistimet käytössäni.Mikään vahvistimistani ei ole ollut mielestäni huono.Jokainen on ollut ääneltään mainio omaan käyttööni.Mutta täytyy muistaa etten ole hifisti vaan musadiggari.Joten lähtökohta laitteiden hankinnalle mulla on ollut aina omanlaiseni.

En tiedä meneekö mainostamiseksi.Mutta AudioPorissa olisi myytävänä CONSONANCE M100S Plus vahvistin.On vieläpä tarjouksessa.Mulla on tuon vahvarin halvempi versio itselläni.Olen siihen ollut todella tyytyväinen.Aikaisemmin mulla oli tuon kaverina ASW Genius 300 kaiuttimet.Nyt vahvistimen jatkona on Ceireen Aurorat.Vahvistin on toiminut molemmilla kaiuttimilla hyvin.
 
Onkos kenelläkään kertoa tarkemmin kokemuksia Primalunan vahvaimista? Itseäni on alkanut kiinnostaa five-pääte, joka on nähtävästi sukulainen tuolle two-integroidulle..

Mitäs positiivista/ negatiivista sanottavaa löytyy? Olen perinteisesti ollut melkolailla erottelevien, dynaamisten & rytmin oikein toistavien pelien kannalla. Pelottaa hieman, että onko tuo pääte liian lämmin/tumppu makuuni? Eli kokemuksia jos niitä löytyy:) (tulee Avantgardelle pariksi)

No kuuntelemalla se selviää, eli pitännee hakea lainaan jossain välissä.

Harri
 
Eikös Avantgardet ole SET-kajarit, eli Almarroa vaan kehiin.
 
Tere,

täytyy tähän väliin kommentoida, kun puhutaan Avantgardeista ja Almarrosta. Itse olen hakenut viime syksystä saakka oikeantyyppistä (lue:sitä musikaalista ;)) vahvaria Avantgardeille. Monenlaisia on tullut kokeiltua, SE -tyyppisiä, PP -koneita, trankkupelejä..viimeistä edellisin oli kyllä mieleeni (Leben), mutta ei aivan sekään tyydyttänyt pitkässä juoksussa.

Ostin Almarron ulkomaisten harrastajien suosituksesta, sokkona. Halvin peli kaikista ja nyt, kun sitä on soitettu vasta noin kymmenen tuntia ,tuntuu, että siinähän tuo. Ok, kuulen kyllä vielä, että ääni on hiukan raakile , mutta potentiaalia on kyllä tolkuttomasti. Tykkään ihan pirusti . Tämä laite tekee musiikkia.

Kuitenkin; saadakseen parasta irti pikku-Almarrosta, kannattaa perusputket vaihtaa parempiin heti kättelyssä. Itselläni on Harman cryoputket pääteasteessa ja GE:n NOS 5751 driverina. Samoten signaalikonkat parempiin, odottelen Jensenin kuparikonkkia, jotka osoittautuivat päteviksi Sun Audion 2A3 -pelissä (mainio laite sekin). Maailmalla ovat upgreidanneet V-capeilla, joista ainakin DIAlla on kokemuksia. Nämä ovat tietysti vain saamiani subjektiivisia suosituksia ja jokainen saa räätälöidä saundiaan siihen suuntaan kuin haluaa. Kyllä se kuitenkin aikamoinen peli tuntuu olevan.

Alkuperäiseen kysymykseen: kyllä mielestäni kannattaa katastella putkipelejä tuossa hintaluokassa (oma hintahaarukkani on ollut 1000-8000€ ja toimivimmaksi näyttäisi osoittautuvan hintahaarukan alkupää - korostan kuitenkin, minun tapauksessani).

Pakko vielä mainita Sugdenin A21a Mk2, kannattaa myös koekuunnella..saattaa osoittautua erittäinkin toimivaksi tietyissä kokoonpanoissa. Että tämmöistä.

jouni
 
Kovin monia putkikoneita en ole kuullut, mutta 2x18w Almarro 318B oli reilusta paras kuulemistani musiikintoistossa kalliimpiinkin verrattuna, lisäksi se jaksaa ajaa varsin raskastakin kuormaa isoillakin voimakkuuksilla notkumatta. Mikään happis laite tuo ei ole, mut ei erityisen kalliskaan.

T.JH
 
Back
Ylös