http://www.hifiharrastajat.org

premier

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
365
Moro,

Toi etusivu on aika karun näkönen tällä hetkellä. Onko ollu ajatuksena laittaa sinne edes toi foorumin logo? :)
 
Se on Joomlalla tehty, jota kukaan ei osaa käyttää :D
 
Kyllä ajatuksena on ollut ja on mutta kun otona tehdään... tuo joomla tuli taannoin päivitettyä ja samalla se hukkasi kaikki vanhat jutut. Nyt on tekeillä simppeli muutaman staattisen sivun saitti, jota olisi mahd kevyt ylläpitää. Toiminta, sisällöt ja voimavarat keskitetään tänne foorumille.

t. Pirkka
 
Minä ehdottaisin, että otettais pois koko "välisivu", jota kautta foorumille pääsee. Foorumi kerran on se pääprioriteetti, niin tarttetaanko siinä välissä tuommote Joomlasivu?

Ja siis www.hifiharrastajat.org ohjais suoraan foorumin etusivuun.
 
Ei paha idea, mutta kuitenkin parempi jos joku tälle sivulle eksyy, että selitettäisiin mikä on homman nimi ja vähän historiaa tms. Luulisin että sehän tuon välisivun tarkoitus olikin.
 
Aika hassu minusta tuo, että allekoona toimii pelkkä puheenjohtaja. Tulee itselle ainakin moisesta aika teollinen maku, kun ei ole nimeä matkassa. Mieluummin siis sitten ihan vain siihen, että jättäisi pelkän spostiosoitteen.. ;)
 
Muutettu Mika K:n pyynnöstä. Voimme myöhemmin muuttaa sen hallituksen toiveiden mukaiseksi, kun saadaan tämä palvelimen siirto lopullisesti pois jaloista.
 
Back
Ylös