CD-soittimen korjaus

ilkkako

Käyttäjä
Liittynyt
19.2.2007
Viestejä
141
Rega Planetin vasemman kanavan rca-ulostulo menetti kontaktinsa. Ensin satunnaisesti, sitten kokonaan. Liittimien kevyt liikuttelu aiheuttaa häiriöitä myös normaalisti soivaan oikeaan kanavaan ja välillä vasenkin kanava soi. Vika on siis terminaalissa tai joka tapauksessa soittimessa. Varmistin asian kahdella vahvistimella, kahdella johtoparilla ja vaihtamalla kaiuttimien paikkaa... Olipahan puuhaa!

Itse korjaaminen edellyttää varmaan kolvihommia, joihin en oikein viitsisi ryhtyä. Eli missä Helsingissä tuon saisi korjattua? Mulla on aamulla asiaa Kruunuradioon joka tapauksessa. Osaako siellä joku korjata noita? Vai voisiko jonkinlainen puhdistus riittää?

Kieltämättä Planetin takalevy ja liittimet ovat kevyemmästä päästä, ja kun välijohdot aika jäykät aika kamalan tiukoilla liittimillä, niin ehkäpä tuo on ottanut itseensä johtoshowsta, kun testailin uutta vahvistinta.
 
Ehdinpä jo viedä soittimen Elektro-Nipekaan. Kruunussa tuota suosittivat ja uskalsin noudattaa ohjetta. Nyt sitten kuunnellaan radiota ensi viikkoon... Kiitos vinkistä silti.
 
Back
Ylös