Audioscrobbler / last.fm - linkit tähän ketjuun

Patu

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
5 527
Kaupunki
Helsinki
Rupesi tuota ärsyttävin musiikkityyli -ketjua lukiessa kiinnostamaan, että mitkäs bändit siellä harrastajilla sitten soivat.

Audioscrobbler on kätevä ohjelma joka tallentaa kaiken kuuntelemasi nettiin omalle audioscrobbler sivullesi. Se myös osaa suositella sinulle uusia bändejä ja soittaa nettiradiota jossa pyörii omantyylisesi musiikki. Tämä toki edellyttää että kuuntelee musiikkia tietokoneelta ja koneelta löytyy myös audioscrobler plugin ja yhteensopiva soitin (esim. foobar2000 tai winamp). Hifiharrastajilla on tuolla oma ryhmäkin jo pystyssä, joten nyt tekemään accounteja ja liittymään tuohon ryhmään. Pastetkaa omia linkkejänne sitten tähän ketjuun. Alla omani ja hh.org ryhmä.

http://www.last.fm/user/patouski/
http://www.last.fm/group/%23hifiharrastajat.org

Kaikenlainen keskustelu ihmisten musiikkitottumuksista on sallittu tässä ketjussa. Ei tarvitse pelätä offtopiciksi menemistä siis kunhan pysytellään audioscrobbler listoista löytyvissä bändeissä ja niiden kommentoinnissa.
 
Audioscrobbler ilmoittaa, että "You have 1371 artist(s) in your library and on average listen to 28 track(s) per day". Artistien suuri määrä selittynee sillä, että olen kuunnellut 1001-levyn listaa läpi.

Top artistit tällä viikolla ovat olleet Steve Hackett, The Guess Who, Little Feat, Poco ja Suzanne Vega.

Kaikkien aikojen Top Artist on Electric Light Orchestra.

Jaa, jaa... on tainnut oma musiikkimaku jäädä viime vuosikymmenelle.
 
Back
Ylös