Kuvia avatuista laitteista

En tiedä onko joku jo tämän näyttänyt, mutta tässä olisi tuo T.Amp TA1400 avattuna. Tuli avattua, kun piti vaihtaa sinne hiljaisemmat tuulettimet. http://www.thomann.de/fi/tamp_ta1400_amplifier.htm



117874447.jpg
 
Tuommoinen otus se nykyinen diy-mallinen phonoetuseni on. Ei siis minun tekemäni ja alkuperäisen tekijän nimi sutattu photarilla poies.. ;)

5436601437_f8a868abab_z.jpg
 
Vahvarin MM/MC-valintakytkin on ottanut vähän huonoa kontaktia ja tämä vain kymmenisen vuotta vanhassa laitteessa ??? Avasin kuoren ja puhdistin kytkimen. Avaamalla kuvan uudessa ikkunassa tai välilehdellä näet sen isompana.

amp.jpg
 
Olive O3HD

Hifimaailman vaikeaksi avattavaksi mainittu Olive ei ollut ihan helppo avattava. Suurin haaste on kotelon muoto, joka kapenee ylöspäin estäen sisällä olevien laippojen avulla etupään nostamisen ylöspäin. Takaosa aukeaa ainoastaan vetämällä taaksepäin, jolloin etuosan on oltava jo ylhäällä. Ruuvit ovat lisäksi tuumamittaisia - tarvitaan 3 kärkeä: 1/8" kuusiokolo, jossa keskitapille reikä, 5/64" kuusiokolo ilman reikää ja perus ristipää.

Etu ja takanurkista ruuvit auki, pohjasta pari ruuvia ja takaa RCA-liitinten vierestä kaksi ristipäätä. Avattaessa tulee varoa näyttöpanelille meneviä lattakaapeleita, sillä ne on vedetty kiintolevyn reunan alta, koska lähtevät suoraan vaakatasossa printiltä.

Kiintolevy on Western Digitalin WD5000AADS SATA-levy ja kiinnitetty joustavilla kumikiinnikkeillä kotelon pohjaan. Takuuajan jälkeen kokeilen levyn vaihtoa isompaan.
 

Liitteet

  • Olive_O3HD_inside.jpg
    Olive_O3HD_inside.jpg
    177,4 KB · Katsottu: 111
Genelec 1032a

Vein naarmuiset kotelot maalarille ja näppäsin samalla muutaman kuvan.

Kevyen näköinen vahvistin, soinnin perusteella olisi voinut odottaa vaikka minkälaista järkälettä :D

antti.r
 

Liitteet

  • DSC_0205 (Copy).JPG
    DSC_0205 (Copy).JPG
    99,4 KB · Katsottu: 63
  • DSC_0208 (Copy).JPG
    DSC_0208 (Copy).JPG
    104,3 KB · Katsottu: 49
  • DSC_0212 (Copy).JPG
    DSC_0212 (Copy).JPG
    69,1 KB · Katsottu: 35
  • DSC_0215 (Copy).JPG
    DSC_0215 (Copy).JPG
    81,3 KB · Katsottu: 34
  • DSC_0221 (Copy).JPG
    DSC_0221 (Copy).JPG
    86,7 KB · Katsottu: 38
Cd-soitin vähän "brummaili" toisinaan eli siinä oli jotain maaongelmaa. Painamalla kantta humina hävisi. Avasin laitteen, mutta enpä löytänyt siitä mitään ihmeellistä. Otin kuvan ja laitoin kannen kiinni. Eipä tuo vielä ole uudestaan humissut... Avaamalla kuvan näet sen isompana.

cdauki.jpg
 
Hilipsin CD960 eli sukua on. Onkohan se CD-94 sisuskaluiltaan paljon erilainen vai ihan samanlainen?
 
Piti muistin virkistämiseksi kaivaa esille kuvia cd-94 sisuskaluista ja kyllähän se aika samanlaiselta näyttää kuin tuo filipsi, oikeastaan lähes identtinen.
 
Monta laitetta on tullut "purettua" ja osa modifioitua, mutta tähän en kekinyt tehdä muutoksia. Yllättävän siistiä työtä laadukkaista osista.
 
^^/^^^ CD-94 ja -960 ovat etupaneelia, näyttöä ja kakea huomioimatta täysin identtiset. Tuosta kuvakulmasta niissä ei ole piiruakaan eroa.
 
itäis tämäkin purkaa ja katsoa sisälle ;)
 
Keba hei, triidin nimi on kuvia avatuista laitteista, joten drool:::
 
Russ Andrews DAC-1, kiinnostaa nuo virtapuolen muutokset Stelloon verrattuna. Onkohan siellä oikeasti mitään. Nyt spottailemaan :D
 

Liitteet

  • ryssandrews.jpg
    ryssandrews.jpg
    169,4 KB · Katsottu: 53
^Anteeksi vain mutta tältä näyttää Stello DA100 sisältä:

stello_da100_inside_600w.jpg


Tuo Linkkaamasi näyttää jo hieman virtapuolelta modatulta Russ Andrews dac-1:lta, eroja saisi siis hakea :)
 
Kannattaa ottaa tuotteesta tehdyt mahdolliset eri versiot huomioon. Tuo laittamani kuva on kuitenkin Stellosta:

"I recently began having issues with my Stello DA100 unit, specifically the upsampling to 192KHz no longer worked. When in this setting, the DAC would produce no sound at all. However, it seems to work just fine in regular bypass mode. I called Stello, and they sent me a brand new replacement board so I now I have the old one lying around collecting dust. I figure a lot of you tinkerers might be interested in this so I'm putting it up for sale."

Onhan toi Russ juottanut nuo diodien bypass konkat irti, jos eroja lähdetään etsimään.
 
Back
Ylös