ZYX äänirasiat

  • Keskustelun aloittaja Tawe
  • Aloituspäivämäärä
Lyrassa oli resoluutiota, Benzissä tietynlaista orgaanista eheyttä.
 
  • Tykkää
Reaktiot: MPS
Minusta Benzissä parasta on keskiäänialue ja dynamiikka, Lyrassa tuota resoluutiota on toki paljon. Ihan hyvin pistit.
 
Seppo Kaksonen sanoi:
Minusta Benzissä parasta on keskiäänialue ja dynamiikka.

Jos puhutko ACEsta niin kyllä. Ruby on kokonaisvaltaisempi, siitä on hankalampi nostaa jotain osa-aluetta yli toisten. IMHO!
 
  • Tykkää
Reaktiot: MPS
Minulla Audiomeca on sen verta hyvä, että ACE:kin on vallan kokonaisvaltainen. Rubysta kokemus JHyv koneesta.
 
Terevehdys!

Kiitos Tawe tuosta kommentoinnistasi tuon "tuntemattoman" rasian suhteen!!

Ja kyllä Ruby 3 pelittää täällä hyvin,kun ei ole kokemusta omassa kattauksessa

paremmasta...!Onhan niitä,mutta toistaiseksi tämän kanssa elää hyvin.

Kun se ei tunnu olevan rikki, niin ei sitä tarvitse korjata.....

Jussi
 
Näihin Tawe:n kommentteihin voisin todeta, että melkoista hifistelyä koko tyyni. Tosiasiahan on se, jotta kaimassanikin näköjään asuu oikea pesunkestävä hifisti, koska jaksaa analysoida juttuja...

On oikeastaan ihan sama millä tavalla kuvailee eroja, mutta jos jaksaa kuvailla, niin hifistihän siinä on kysymyksessä.

Tawe, ei susta taida tulla kovin helposti pelkkää "musiikin-diggaria", kun jaksat hifistellä edelleenkin :D.

Terveisin,

Torvihörhö(hifisti)
 
Jussi, kyllä Ruby 3 oikein hyvä on. Minäkin olen yhden sellaisen tosiaan loppuun kyntänyt, eikä siinä mitään valittamista ollut, huippurasiahan se on.

Kaima, niin elämä on hifiä, pelkkää hifiä ja säätämistä.
 
Nostampa tätä ketjua vähän... Nyt heitin ZYXin pakettiin/silkkipussiin odottamaan Kiukaksen testejä. Yksi asia mikä pyöri mielessä tuon ZYXin kanssa oli pieni karheus joka tuntui olevan pinnassa aina silloin tällöin. Toinen negatiivinen asia oli hieman ohut taajuusbalanssi, johon en täysin saanut korjausta Trigonin säädöillä. Nämä asiat huomasi nyt selvemmin kun laittoi Maestron takaisin paikoilleen.

Maestrolla ääni on hieman yhtenäisempi ja keskialue on puhtaampi ja tulee vielä kauniimmin. Soundi ei ole kuitenkaan niin avoin ja koukuttava kuin ZYXillä. ZYXin vahvuuksiin lukisin myös hyvin realistisen esillepanon sävyjen ja dynamiikan osalta ja Maestro tuntuu hieman tumpummalta tässä suhteessa. Taajuusbalassi on kuitenkin parempi Maestrolla ja soundi tuntuu ehyemmältä/valmiimmalta. Tiedä sitten mitä lisäpaino vaikuttaisi ZYXin sointiin kun tätmä R50 painaa 5,0g ja Maestro 7,0g. Ja tietysti lisäsisäänajo voi vaikuttaa eli mielenkiinnolla odottelen Kiukauksen kommentteja.

Taidan testata vielä Benzin Ace:n tai Ace S:n niin saa asiat perspektiiviin ja voi sumplia jatkokuvioita rasiahomman osalta :)
 
Joo se S-versio on mielenkiintoisempi, mutta Hifihuoneella olisi perus-Ace sopivasti sisäänajettuna versiona jota voisi testata kotona. Testolla voisin kyllä käydä myös kyläilemässä... Joka tapauksessa katselen testailuja tarkemmin ensi viikolla.
 
Zyxin R 50 Bloomi tuli vaakolta tänne ja iskin sen Regan nokkaan joka saatiin säätöihin paikallisen myyjän avustuksella, kiitoksia siitä hänelle.

Allekirjoitan nuo Tawen ja vaakon kokemukset täysin. Referenssinä on Denonin 103 joka ei ole maailman hienoin saudiltaan. Erittäin tasapainoinen rasia. Mikään osa-alue ei jyrää toista. Basoissa riittää napsetta ja diskantissa on erotteluvuutta ja sävyjä. Ehkä 103 on rokimpi vielä, mutta se johtuu mielestäni rasian räkäisemmästä saundista. Levyltä löytyi uusia juttuja joka on aina mukava juttu.

Jos olisin rasiaa ostamassa tuosta hintaluokasta(600€?), niin kokeilisin ehdottomasti Zyxin Bloomia.
 
Back
Ylös