Zu Druid Mk4 vastaan Cain & Cain Abby

hopihopi

Hifiharrastaja
Liittynyt
26.8.2008
Viestejä
415
Kaupunki
Stadi ( Helsinki )
Itselläni on Druidit,en vaan ole koskaan päässyt kuuntelemaan Abbya joten turha vaatimattouus pois jos sinulla on jompi kumpi kaista niin hehkuta pois sen mahtavuutta... Antaa tulla!
 
Molempia kuulleena kuvittelisin, notta jos on Druideihin tottunut niin hankala on antaa ulottuvuudessa ja iskussa myöten Abbyille. Loogisempi valinta voisi olla semmoiset Audioporissa olevat Single Horn Benit jos tilaa vaan riittää.
Tietty jos enimmäkseen kevyempää musiikkia nautiskelee niin Abby saattaa olla kova luu. Varmasti helppo kuunneltava ja ei niin "värittynyt" kuin Druid voi olla..
 
Itselläni Abbyt ja tykkään myös suunnattomasti Druideista. Hyvin paljon samaa elävyyttä. En ole saanut velä samalle viivalle noita, jotta voisi sanoa missä asioissa ihan tarkasti toinen on toistaan parempi.
 
Olen ymmärtänyt, että Abbyn valmistuksen elinkaaren aikana, kaiutinta olisi päivitetty sisäisen johdotuksen osalta. Pitääkö tämä kenties paikkaansa? Ja mitenkä kaiutin siihen on reakoinut.
Ja mitä muuta Abby on mahdollisesti "matkallaan" kokenut?
 
Tervehdys! Clain & Clain Abbyjen omistajat, koittakaas puristaa itsestänne muutama mielipide kaistoistanne. Kaikki kommenttinne ovat minulle arvokkaita. KIITÄN
 
Mitä hyvää on alkaa kehua. Hyppää kiesiin ja tule kuuntelemaan itse. Näissä on omat puutteensa, vaan minun klassisella jazz maulla varustetulle, oiva valinta. Vaikka bassot ovatkin köykäiset.
 
Sanotaan nyt omasta puolestani, että ZU. Tuo jälkimmäinen oli ainakin kuulemassani demossa aika ohut saundeiltaan. Zu on vielä kaiutin joka mielestäni on lähinnä SF EA II saundia. Tämäkin tietty kuulemassani demosssa espoon liikkeessä. Niin ja varmaan mallia mkI. Tiedä sitten montako kertaa noita on täytynyt parannella, eli missä mennään nyt.
 
Back
Ylös