Zu-äänirasia ja Linn-soitin

Ja Naim ARO... joo, on se komea, täytyy myöntää.
 
Äänivarsi on ainakin laadukas :D

Ja vakavasti, ei tuollaisia parituksia (tai troikia) varmaan monenkaan eteen ole sattunut, sen verran epäortodoksi kombo tuo on (LP12 / Lingo / ARO / Zu)
 
Hitonko väliä sillä on, kuinka ortodoksinen joku kombo on. Soundista en vanno yhtään mitään, mutta visuaalisesti nuo sopivat toisilleen kuin pultti ja mutteri!
 
mkutvonen sanoi:
Hitonko väliä sillä on, kuinka ortodoksinen joku kombo on. Soundista en vanno yhtään mitään, mutta visuaalisesti nuo sopivat toisilleen kuin pultti ja mutteri!

Ortodoksiset kombot ei välttämättä natsaa äänellisesti kuin pultti ja mutteri.
 
mkutvonen sanoi:
Hitonko väliä sillä on, kuinka ortodoksinen joku kombo on.

Ei mitään väliä sinänsä, mutta tietyissä piireissä niin ei ole tapana tehdä ;) - tästä seuraa harvinaisuus.
 
Itseä tuo Zu:n rasia kiinnosti ja asiaa kyselinkin. Kaikki tieto mitä löysin oli aikoinaan se Stereophilen artikkeli aiheesta olikohan by Art Dudley. Melkoista hehkutusta jenkkitapaan oli. Hieman tuo kiinnostaa edelleen, koska omalla tavallaan minusta perus 103:nkin ääni on aika kiehtova ja hieno. Puutteita siinä on toki suuriakin, mutta silti..
 
Mahtaisko tuo Zu:n rasia sopia suoraan Rega P3-24:seen? Tietääkö kukaan mitä se maksaa? Tekisi mieli kokeilla jossain vaiheessa sitä.
 
Joke721 sanoi:
Postikulut eivät varmaan ole Suomeen? Artikkelihan oli amerikkalainen.

Ei varmaan. Ei ne postikulut Suomeenkaan paljoa enempää voi olla, kun rasia ei paljoa paina ja kaapeleitakin olen tilannut monta kappaletta noilla postikuluilla. Se mitä epäilen on se, että sitä ei kukaan myy Suomeen tuolla hinnalla.
 
Mika K sanoi:
Samat taalathan ne siitä saa vaikka Suomeen tulisikin, eikös juu? :D

Se on vähän siinä, kun Suomesta älähdetään, kun niitä lähetetään tänne halvemmalla kuin Suomalaisesta kaupasta saa. Menee maahantuojalta kato voi leivän päältä :D
 
Epäile, ettei noita saa Suomen maahantuojan kautta. Ainakin kaikissa artikkeleissa mitä olen lukenut kerrotaan, että saa osta avain ja ainoastaan suoraan valmistajalta. Näin siis myös jenkkilässä eli ei mene normi vähittäiskaupan kautta niinkuin siellä esim. kajauttimet jne..
 
Juu en muuten tiennyt taas mistään mitään. Yllättävää. Näin luki Zu:n sivuilla:
Price: $399 (Direct Worldwide)

Kyllä se 45 dolsua on varmaan se kustannus Suomeenkin. Mitäs se dollarin kurssi nyt taas olikaan..... :D Mä tarviin lapsilukon tälle forumille...itseäni varten nimittäin.
 
Onkohan tämä normaalia...Perustelin asian itselleni näin: On varmasti ensiarvoisen tärkeää musiikillisen yhtenäisyyden vuoksi hankkia saman valmistajan rasia ainakin kokeilun vuoksi, jos kaapelointi ja kaiuttimetkin ovat Zu:n tekeleitä. Olisi suoranaisesti typerää ja jopa anteeksiantamatonta olla koittamatta saman valmistajan rasiaa säilyttääkseen signaaliketjun harmonian. Voi helv.....
 
Moi
Kyllä saa meidän kauttakin.
En ole vielä laittanut sivuillemme, kun emme edusta varsinaista vinyyliosaamista edellekään.
Mutta voimme myydä periaatteella turha kysellä lisää :D
TR
Audioshop
 
Back
Ylös