YuLongin DAC

JoriK

Hifiharrastaja
Liittynyt
13.11.2008
Viestejä
25
Kaupunki
Kuopio
Onko kukaan hankkinut uudempia YuLongin DAC/kuulokevahvistimia. Millaisia kokemuksia hankinnasta ja äänestä?
 
Mielenkiintoinen peli. Jo pelkästään tämä lausahdus saa mielenkiinnon heräämään:

CONCLUSION

The Yulong D100 is surprisingly good. For $500, this thing can perform as well as some others costing 2 or 3 times the price. I know that is an old review cliché, but in this case I have named the specific competitors with which it keeps up, so I don’t feel bad about saying it. I don’t have some of the units above to directly compare any more but I know I’m not crazy because it stands up well compared to the DACs I do still have around, and totally blows away my $1500 Rotel player.

täytynee tsekata kun seuraavan kerran menen kiinaan.
 
Itselläni oli lähes 1,5 vuotta Yulongin DAH1 D/A-muunnin/kuulokevahvistin, ja pitää sanoa että ääneltään oikein mukava peli. Tarkka kone äänellisesti, lähes kaikilla osa-alueilla mutta esimerkiksi äänen syvyydessä oltiin hiukan tingitty. Yleisesti sopiva lisä jos kaipaa lisää resoluutiota lähdepuolelle ja sellaista yleistä tasapainoa muuten.
 
Omassa hyllyssäni on myös tuo samainen DAH1. Ääni on ollut minulle iso yllätys. Siksi tuo uusi malli kiehtoo. Näyttää olevan saatavilla kiinalaisessa verkkokaupassa vajaalla viidellä sadalla dollarilla.
 
JoriK sanoi:
Omassa hyllyssäni on myös tuo samainen DAH1. Ääni on ollut minulle iso yllätys. Siksi tuo uusi malli kiehtoo. Näyttää olevan saatavilla kiinalaisessa verkkokaupassa vajaalla viidellä sadalla dollarilla.
Linkki please. ;)
 
Hmm. Jos hankkis tuollaisen ja siihen perään vaikka Genelecit ja sitten soittelin Macbookista AirExpressin kautta kaikki musat joko itunesilla tai spotifylla, niin se olis sitten siinä. Simppeli moderni setti ja rajaton muusikin virta.

No nyt se sitten muotoitui uusi setti mielessä. Onko muilla vastaavia settejä ja millä vahvistimella/dacilla ja kaiuttimilla?
 
Nyt se on tilattu Kiinasta (toimitus kesti 3 viikkoa) ja kuunneltu jonkun aikaa. Tyytyväinen olen laitteeseen ollut. Voin suositella. Loti
 
Tuolla kuuleko osastolla on tätä pohdiskeltu myös. Ja tässä viimeisin viestini sinne:

pirkka sanoi:
On nyt käyty tämän Yulong D-100 dac/kuulokevahvistimen hinnoista väännöt ja yksinkappalein (alle 5 siis) tilattuna hinta on sovittu ja hinnat on yeneissä: listahinta on 2880 yeniä, viisi jos ostaa niin saisi siis 2 400 yen / kpl mutta yksittäin maksaa 2600 yen ja siihen lähetyskulut lentorahtina (dhl) 300 yen. Yhteensä siis 2900 yen joka tekee euroissa nyt 337,58€. Päivän kurssin mukaanhan tässä pitää mennä. Täältä voi asian aina tsekata: http://muunnin.com/valuuttalaskuri/

YULONG-D100.jpg


Jos tuo kiinnostaa niin laita yyvee (tai vaikka rahaa tlilille 102135-3022) ja osoite mihin paketin voi lähettää (myös puhno). Olen näillä näkymin ensi viikon puolivälissä lähdössä loppuviikoksi reissuun mutta muuten hyvästi täällä paikalla.

t. Pirkka

Lentorahtina tuo kyllä tulee alta viikossa suomeen...
 
Back
Ylös