Ylläpito alkaa poistamaan epäaktiivisia käyttäjiä

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Foorumissamme on 4400 käyttäjää, joista osa (400 kpl) ei ole koskaan kirjautunut sisään.
Epäaktiivisten käyttäjien poistaminen alkaa ensi viikolla.

1) Ensimmäiseksi poistamme käyttäjät, joilla lukee Viimeksi kirjautunut: Ei koskaan. 400 kpl poistuu.

2) Toisessa vaiheessa poistetaan käyttäjät, jotka eivät ole vuoteen kirjautuneet sisään (ja 0 kirjoitettua viestiä). Näitä on tällä hetkellä lähes 1300 kpl.

Listaa täydennetään myöhemmin, mikäli tarvetta tulee.


Mikäli et halua että tunnuksesi poistetaan, kirjaudu sisään ja kirjoita vähintään se yksi esittäytymisviesti. On suositeltavaa osallistua enemmänkin keskusteluihin. Suuri epäaktiivisten käyttäjien määrä aiheuttaa kuormitusta foorumin tilastoihin ja hitautta muille käyttäjille.
 
^ Tuota, ihmettelen vaan, että kuinka tuo viesti tavoittaa nämä hlöt jotka eivät ole kirjautuneet sisään koskaan/vuoteen???

Sinällään on varmasti hyvä kun siivoillaan.
 
Testo sanoi:
^ Tuota, ihmettelen vaan, että kuinka tuo viesti tavoittaa nämä hlöt jotka eivät ole kirjautuneet sisään koskaan/vuoteen???

Sillä, että ne voivat lukea tätä kirjautumatta.
 
alspe sanoi:
Sillä, että ne voivat lukea tätä kirjautumatta.

Niin, onhan se toki mahdollista. Silti epäilen, kyseiset hlöt kahlaisi läpi palstaa ilman kirjautumista. Tai niin no niin....
 
No on mullakin tunnukset Fillari-foorumille, mitään en ole kirjoittanut ja yleensä katselen niitä juttuja kirjautumatta.
 
Ongelmaa ei kuitenkaan ole, koska jos nyt lähtee joltain tunnarit pois niin hänhän voi tehdä itselleen uudet jos näkee tarpeelliseksi. Käyttäjien siivouksesta otetaan säännöllinen toimenpide eli silloin tällöin poistetaan vanhoja käyttämättömiä tunnuksia niin pysyy foorumi toimintakuntoisena.
 
Testo sanoi:
Tuota, ihmettelen vaan, että kuinka tuo viesti tavoittaa nämä hlöt jotka eivät ole kirjautuneet sisään koskaan/vuoteen???

Tarkoitus oli vain rauhoitella käyttäjiä ettei kenenkään aktiivisen tunnuksia poisteta.
 
Back
Ylös