Ylläpitäjiä kaivataan

vaakko

Käyttäjä
Liittynyt
21.7.2006
Viestejä
9 143
Kaupunki
Vantaa
Jos olet suhteellisen aktiivinen keskustelija (eli luet foorumille tulleista viesteistä valtaosan) ja ylläpitotehtävät kiinnostaisivat, niin ota yhteyttä minuun. Muutamalle moderaattorille olisi nimittäin hommia, ja tehtävät eivät vaatisi paljoa aikaa eli käytännössä homma olisi asiattomien/virheellisten viestien muokkaamista/poistamista aina tarpeen tullen.
 
Moro,

minä luen paikalla ollessani viestejä useita kertoja päivässä ja olen IT ammattilaisena vähintäänkin pätevä mainitsemaasi tehtävään ja voisin vallan mainiosti tarjoutua moderaattoriksi, jos kelpaan.

t. Pirkka

Mailaile: pirkka@ruishalme.net
 
Tervetuloa moderaattoriksi Pirkka!

Vielä kaivattaisiin ainakin yksi - mielellään paljon DIY-osiota seuraava - vapaaehtoinen ja fiksu harrastaja. Sitten meillä taitaa tarvittavat voimat ollakin kasassa... Ja tilanteen mukaan voidaan ottaa lisääkin ylläpitäjiä mikäli tarve vaatii.
 
Minähän toki luen läpi päivittäin lähes kaiken mitä foorumilla tapahtuu, ainakin yleiset asiat ja jäsenalueen viestit mukaanlukien DIY-hommat jos ne kaiutinpuolta sivuavat. Tosin se laitepuolen rakentelu ei niin kovin kiinnosta kun ei aikaa eikä taitoakaan ole ja niin se jää usein väliin.

Kannattaa ehkä odottaa josko joku sopivampi modenalku löytyisi, jos kuitenkaan ei niin voin toimia vapaaehtoisena..
 
Tervetuloa moderaattoriksi Mika K!

Tällä moderaattorimäärällä varmaan pärjäillään ainakin aluksi eli katsotaan jokunen viikko/kuukausi eteenpäin ennen uusia moderaattoripestejä. Otetaan sitten lisää mikäli tarve vaatii.
 
Laitanpa nyt tähän itseni vielä tyrkylle jos lisävoimia kaivataan, kaiken lukemisesta en uskalla lupailla mutta SMF foorumien konfigurointi on jo jossain määrin tuttua jos apuvoimia johonkin tarvii.
 
Back
Ylös