Yleispätevä vahvain HD600:sille?

  • Keskustelun aloittaja v-a
  • Aloituspäivämäärä

v-a

Käyttäjä
Liittynyt
28.11.2007
Viestejä
9 705
Kaupunki
Helsinki
Käytössäni on Senheiserin HD600:set ja Musical Fidelityn X-Cans, pyöreitä versioita aivan tuotannon alkupäästä.
Setti on perusmukava ja rasittamaton, mutta toisinaan kaipaisin toistoon vähän enemmän iskua ja erottelua, erityisesti bassopäähän.

Tähän tarkoitukseen voisin hankkia toiset (ehkä joskus kolmannetkin) kuulokkeet nykyisten rinnalle. Tällöin noiusee esiin kysymys kuulokevahvistimen yleispätevyydestä.

Ennen kuin lähden kuuntelukiertueelle, osaatteko kokeneemmat sanoa, A) kuinka yleispätevä nykyinen vahvaimeni on, ja mitkä kuulokkeet sen kanssa voisivat tuoda tuota kaipaamaani slammia ja erottelua.
B) Mikä olisi luonteeltaan yleispätevä selkeä up grade nykyiseen vahvistimeeni?

Opastuksesta kiittäen

:) v-a
 
Jos halvalla haluat päästä, niin voin kokemuksesta suositella Alessandro MS-1:iä. Itsekin aikaisemmin omistin HD650:set, mutta luovuin niistä ja vaihdoin noin 5 kertaa halvempiin alessandroihin eikä kaduta yhtään.
IMO bassopää erotellumpi ja selkeämpi, eikä niin macho kuin HD650:ssä joten ainakin siltä osalta tuli parannusta, eiväthän nuo aivan niin hunajaisen kuuloiset ole kuin 650:set, mutta rockimmalla musalla toimivat mielestäni paremmin.
Tuo vahvistin kuulopuheitten (eli ei omaa kokemusta ko. laitteesta) hyvin Gradojen kanssa. Alessandrot siis periaattessa samaa tavaraa kuin Gradot vaikkakin joitain erilaisuuksia parametrien puolelta löytyykin.
Noita gradojahan pystyy sitten modaamaan melkein loputtomasti, joten soundia voi tweekkailla omanlaisekseen aika helpostikkin.

Nuo luurit saa tilattua noin 70€:lla kotiovelle kuskattuna, noin viikossa. Itsellä meni tullien ohi joten sieltäkään ei tullut lisämaksuja.

http://www.alessandro-products.com/headphones.html
 
Graham sleetä musiikin.comista, itse asiassa heillä on enemmänkin mielenkiintoisia merkkejä. Tre Hes:illä on tietty yamamoton kuulokevaffi mikä on tolkuttoman hyvä, mutta putkivehkeenä ei välttämättä slämmi-rikkain mahdollinen; väittäisin että sillä on jotain paljon hienompaa tarjottavaa. Lehmannin cube on passeli senkuille, muttei yleispätevin mahdollinen.
 
Kiitän ja kumarran. Kuulostelen tilaisuuden tullan vinkkienne pohjalta. Aina helpompaa kuin ei 360 astetta edettäväksi.

:) v-a
 
Kannattaisi ehkä suunnata katsetta tuolla huuto.netissä olevan WooAudio 6:seen. Ainakin Senkun 650:llä monet kuuntelee kyseistä vahvistinta Head.fi:ssä ja täälläkin. Itselläni on myös tämä WA6, mutta kuulokkeina RS-1 (löytyy muuten tuolta samalta kaverilta myös huudettavana) En tiedä kuinka paljon kaipaamaasi iskua tuo pelkkä WA6 toisi noille senkuille, kun en ole kuullut kyseisiä luureja ylipäätään. Mutta vaihto Gradoon (ei tarvitse olla edes RS-1:set vaan pienemmätkin mallit käy) takaa uskoakseni lisää ruutia alapäähän ja paljon, ja joku putkivahvistin tuo sopivasti rauhaa ja heleyttä tonne yläpäähän. Itse olen ainakin tähän settiin todella tyytyväinen...
 
Back
Ylös