yle 1

^
No niin on kyllä. Faniklubin paikka ?

Jokin aika sitten löysin myös Yle Radio Extremen tai lähinnä sen aamuiset klassisen musiikin lähetykset.

Olen huomannut että sinne biisilistan tekevä / tekevät ovat Yle Ykköstä huomattavasti useammin kanssani samaa mieltä siitä minkälainen klasari ( viulu,barokki,vanha musiikki ) sopii aamukuunteluun.

Hieno on tämäniltainen konsertti.

Pertti
 
Mielenkiintoisen näköinen avaruusromu on tulossa tossa 22:n jälkeen

Soittolista on jo esillä.

"ALVA NOTO & RYUICHI SAKAMOTO with ENSEMBLE MODERN" , kiinnostaa, kun ei tuota Sakamotoa ole tullut seurattua että mikä meininki. Nimi tuttu.

ja ei kun kuulolle niin sillähän tämä selviää , t. ' RIF '


Arvasin joskus olleeni Sakamoton äärellä. Ainakin ^ reilu kymmenen vuotta sitten.

Ja lähellä olen taas aiheessa, Ruotsin radion Avaruusromu eli Elektroniskt käsitteli hänen tekemisiään 7. syyskuuta 2019 lähetetyssä ohjelmassa.

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1354320?programid=4432
" Filmmusikkompositören, musikern och producenten Ryuichi Sakamoto bjuder in till ett personligt samtal i sin sin studio i New York. "

t. ' RIF '
 
En olisi ikinä uskonut, että tätä kautta kuulen Avaruusromun lopettamisesta. Aivan älyttömän suuri kiitos Jukka Mikkolalle ohjelmasta!

Sosiaalisessa mediassa on käynnissä haaste, jossa pitää jakaa 10 omaan musiikkimakuun vaikuttanutta albumia. Olen joskus miettinyt, että Avaruusromua ja sen lisäksi Yleltä Leena Lehtisen ohjelmat ovat vaikuttaneet omaan makuun monin kerroin enemmän kuin yksikään levy.
 
R-2877660-1502786944-3274.jpeg.jpg

Kulttuuriykkönen: Tasan 40 vuotta sitten julkaistiin Kauko Röyhkän ensialbumi ''Steppaillen'', jonka sanoitukset potkivat yhä
"Kauko Röyhkän ensialbumi ''Steppaillen'' julkaistiin tasan 40 vuotta sitten. Röyhkä oli itse vasta parikymppinen, mutta albumin sanat olivat kuin kypsän kirjoittajan kynästä. Asennetta ei puuttunut. Samana vuonna 1980 nuori mies Röyhkä julkaisi esikoisromaaninsa. Millainen oli Suomi vuonna 1980? MIten Kauko Röyhkä itse nyt arvioi debyyttialbumiaan? Jakke Holvas haastattelee Kauko Röyhkää."

YLE Radio1 tänään 3.9.2020 klo 15.02 ja Areenasta
 
Viimeksi muokattu:
Melkolailla puolihuolimattomasti kauppareissulla auton rämämankkulista jäin kuulostelemaan, että nyt on tuttuja laadukkaita ääniä radiossa. Joten välittömästi kotio palattuani laittelin 1-setin ULA:lle.


Jälkikuuntelussa on helppoa skippailla itselleen turhat biisit kuin myös kuunnella spiikit, jos niinkseen. Olkaat hyvät. t. ' RIF '
 
Millaisella sterkkoihin liitetyllä päätelaitteeella kuuntelette Yle Radio 1:n "huippulaatuista lähetystä"? Jätetään ne läppärit ja muut tiettarit pois kun tänne sellainen tulee suhisemaan setin osaksi vasta viimeisenä vaihtoehtona.
Pioneerin kotiteatterivastaanottimella, jossa on sisäinen Chromecast-audio. En tosin tiedä, onko tuo Areenan tai Radiot.fi :n streami hireslähetystä, todennäköisesti ei, mutta näillä olen mennyt toistaiseksi. Suoraan tuota hires-streamia en saa vastasnottimeeni asetettua, jonka TuneIn ei tue Ylen lähetyksiä. Puhelimen kautta toki saan.
 
Tuskin kertoisivat julkisesti, vaikka olisit kysynytkin, että millä kaistanleveydellä digita ja muut jakelijat vastaanottavat bittinsä, jotka sitten muuntavat miten muuntavat analogisiksi ULA-lähetyksiksi. Mua kiinnostaisi kyllä, vaan epäilen, ettei 'julkaistavaa matskuu'
Ylen ykkösen kohdalla todennäköisimmin hires-streamia, muilla Ylen kanavilla normaalitasoista, todennäköisesti 192 kbit/s. Kaupallisilla kanavilla huomattavasti surkeammalla.
 
Siinä teille Wilson:ia 😀 :


"Transition ei määrällisesti paljon levyjä julkaissut, mutta sen merkitys on valtava. Tom Wilsonin tuottajan ura on edelleen hämmästyttävän huonosti tunnettu, vaikka hän on työskennellyt 1900-luvun merkittävimpien muusikoiden ja yhtyeiden kanssa."

Hilkulla, että pysynkö hereillä vai meneekö "jälkilähetykseksi". Mulla on vahva taipumus kuunnella ULA-radiota, mutta taivun mä areenaankin tarpeen tullen.

t. ' RIF '
 
Siinä teille Wilson:ia 😀 :


"Transition ei määrällisesti paljon levyjä julkaissut, mutta sen merkitys on valtava. Tom Wilsonin tuottajan ura on edelleen hämmästyttävän huonosti tunnettu, vaikka hän on työskennellyt 1900-luvun merkittävimpien muusikoiden ja yhtyeiden kanssa."

Hilkulla, että pysynkö hereillä vai meneekö "jälkilähetykseksi". Mulla on vahva taipumus kuunnella ULA-radiota, mutta taivun mä areenaankin tarpeen tullen.

t. ' RIF '

Minä kuuntelin. Kannatti.

Pertti
 
Parin tunnin päästä :

1692885461930.pngRadio : https://areena.yle.fi/podcastit/1-66026480
Tv : https://areena.yle.fi/1-63606600

, laitan molemmat talteen. Jos olisin kotosalla, laittaisin piruuttani vielä FM-lähetyksen DAT:lle, mutta on tässä ajatuksena mennä kuuntelemaan livenä sellaista rockin räminää, niin menköön kovalevyille. Kuvan kanssa digiboksille ✌️ t. ' RIF '
 
^ Kuuntelin Saariaho/Pohjolan esityksen ekana melkein kokonaan telkkarin omalla äänellä TV1.n kanavalta, ja kohta Teemalta Naimien kautta uudelleen. Ihan mielenkiintoinen koskaisuus.
 
Tallennettu digiboksin syövereihin.
Kuunnellaan/katsellaan sitten kun on aikaa keskittyä.

T: Vesku
 
Back
Ylös