Yamaha-kuulumisia

Audiokauppa

Yhteistyökumppani
Liittynyt
14.3.2008
Viestejä
298
Kaupunki
Helsinki, Oulu, Tampere ja Turku
Iltapäivää.

Highend Studio Helsinki on jälleen saanut valikoimiinsa muutamia kiinnostavia tuotteita:

as1000
click
cds1000
click

Näillä uutuusmalleilla 121-vuotias japanilainen Yamaha lunastaa paikkansa järeän perinnehifin kentässä -tällainen rakenne ja viimeistely ei tänä päivänä enää ole itsestäänselvyys. Äänelliset ominaisuudet vastaavat hienosti myönteistä ensivaikutelmaa. Saatavana myös mustana.

Tervetuloa tutustumaan!
 
Mitenköhän paljon teitin mielestä on eroa noiden A-S1000 ja A-S2000 - sterovahvareiden välillä? Onko hintansa väärtiä eroa?
 
Matti Lehtinen sanoi:
Mitenköhän paljon teitin mielestä on eroa noiden A-S1000 ja A-S2000 - sterovahvareiden välillä? Onko hintansa väärtiä eroa?

Eron suuruutta on aina toki vaikea suoraan suhteuttaa hintaeroon - onhan hintaeroa jo sinällään varsin asiallisen vahvistimen verran - mutta luonnehtisin aihetta niin, että jos A-S2000:n (sh 1.890€) lisäominaisuudet miellyttävät ja sen hankkimiseen on taloudelliset valmiudet, se kannattaa kyllä. Balansoidut liitännät mahdollistavat sopivalla sourcella (esim CD-S2000) symmetrisen rakenteen täydellisen hyödyntämisen ja järeämpi virtalähde tuo oman lisänsä dynamiikan luonnollisuuteen.

black.jpg
silver.jpg
 
Kiitoksia paljon vastauksesta.

On nuo kyllä perhanan haluttavan näköisiä ja oloisia laitteita..

Joutuu siis tulemaan käymään teitinkin putiikissa sitten joulukuussa. :)

Matti.
 
Täytyy kyllä itsekin todeta, että nämä laitteet ovat aiheuttaneet minulle käsittämätöntä kiinnostusta. Varsinkin, kun ottaa huomioon minkälainen käsitys minulla on ko. firman tuotteista aikaisemmin ollut.

Mekaaniselta ja sähköiseltä toteutukseltaan nämä vastaavat monta kertaa kalliimpia laitteita. Varsinaisesta äänenlaadusta minulla ei ole omakohtaisia kokemuksia.
 
Samoin täällä eli jostain syystä nuo uudet Yamahat herättävät suurta omistamisen halua. Ja ääntä en ole minäkään kuullut.
 
Joo, pakko myöntää että olisin melkein valmis laittamaan vintage-laitteeni lihoiksi ja hankkimaan tuollaisen jammun vahvistimen tilalle... Tulisi ainakin alituiselle säätämiselle ja korjaamiselle loppu.

Tai sitten vaan uskottelen itselleni että ihan pa*kalta ne kuitenkin kuulostaa... :D
 
Back
Ylös