Xindakin piuhat

Joonas Piiroinen

Käyttäjä
Liittynyt
6.8.2008
Viestejä
524
Kaupunki
Nurmijärvi
Moikkamoi ja hyvää uutta vuotta vielä kerran!
Minulle tuossa jokunen aika sitten hyvä hifistiystävä suositteli ihan vain kokeiltavaksi kiinahifimerkin nimeltä Xindakin kaapeleita. No minä ajattelin ottaa testiin kun kiinaan oli tilaus menossa niin Xindakin SC-01 (65 € uudet door to door) kaiutinkaapelit. No setissäni oli tähän aikaan vielä Viablue SC-4-piuhat käytössä, ja ajattelinkin että ei Xindakit varmanakaan näitä päihitä.

No Kiinasta tuli pakettia ja ei muutakun kaapelit kiinni ja soimaan. No siinä se sitten meni, ensimmäiset 30 sekuntia. Ääneen tuli pieni gainin lisäys, jota en ollut ikinä muissa kuullut. Dynamiikka lisääntyi, basso rauhoittui ja muuttui miellyttävämmäksi ja ilmaa tuli soittajien väliin. Rupesin ajattelemaan mitä olen maksanut näistä Viablueista, kun 65 euron budjetilla sain varmasti paremman äänen. Pakko on kyllä ottaa huomioon, että Kiinassa tehdyissä kulutkin ovat luultavasti pienemmät.

Tässä taas tuli pieni ajatus että nytkö tämä piuharumba taas alkaa, kun nämä SC-01:set ovat pienimmät mallit Xindakin kaiutinkaapelimallistosta. Siellä olisi kivoja FS-2:sia ja FS-Goldeja vielä mitä on maailmalla kehuttu. >:D :D Suosittelen kokeilemaan Xindakin halpoja kaiutinpiuhoja, ainakin voittavat hintaansa tuplasti kalliimpia matoja hyvinkin luultavasti. Kellään muulla kokemuksia muista malleista? Kenties ylemmän luokan kajaripiuhoista tai välimadoista?

Jonttu ;)

E: Sisäänajo on vielä menossa, en malta odottaa. :D :D
 
Onnea Joonas sinulle! Tästä uusivuosi lähtee mukavasti käyntiin piuharumban merkeissä. :p Kerrohan tilanteen mahdollisesta kehityksestä.
 
Rane sanoi:
Onnea Joonas sinulle! Tästä uusivuosi lähtee mukavasti käyntiin piuharumban merkeissä. :p Kerrohan tilanteen mahdollisesta kehityksestä.
Kiitos, tunnen itseni oikein tyytyväiseksi. Kiva joskus näinkin! Kyllä taisi piuharumba alkaa, itseni tuntien. :mad: :D :D
 
Multa löytyy Kiinasta tilatut SC-03 kajaripiuhat ja AC-03 RCA-piuha. En ole vertaillut mihinkään, silloin kun tilasin niin halusin ns. "kunnolliset kaapelit" kunnollisilla liittimillä ja vielä sellaiset, joissa ulkonäkö on suht. huomiota herättämätön. Aiemmat piuhat tais olla Biltemaa tai jotain muuta vastaavaa. Ja kun uutena osti niin sai pituudet kohdalleen (tarvin silloin tilaushetkellä 3,5m kaiutinkaapelit). Xindakit täytti kriteerit hyvin ja vielä edulliseen hintaan.

Jossain vaiheessa tulen testaamaan hopea/hopeoituja piuhoja eli ainakin Nordostia (todennäköisesti Blue Heaven) ja ehkä vielä jotain muuta mikä menee tuohon Nordostin hintaluokkaan ja jolta löytyy sekä kaiutin- että välipiuhoja.
 
fyndi sanoi:
Mistä tilasit? Menikö tullia?
http://www.china-highend-hifi.com/ <-- Tuolta tilasin. Ei tullut tullia, näköjään lähettivät ensin Kiinasta Saksaan ja sieltä sitten Suomeen.

E: entiset piuhat oli Viablue SC-2:set. Taas sekosi täysin, mutta kuitenkin.

E: Näin sivuilla lukee ja minulla ainakin pätesi.
"To countries of European Community we offer you our special delivery service meaning the price you pay includes shipping from Hong Kong via our EU warehouse to your address in EU, transport insurance, custom duty, VAT, as well as warranty according to EU-regulations. Delivery is against prepayment in € via PayPal, mayor credit cards or bank transfer."
 
Ja mistä johtuu ääneen muutokset. Joku peruste pitää olla. Olisiko vain päivittyneet johdinliitokset.
 
ealab sanoi:
Ja mistä johtuu ääneen muutokset. Joku peruste pitää olla. Olisiko vain päivittyneet johdinliitokset.
No sepä se, miksi tälläinen viesti hei? Jonkunnäkönen pieni irvailun tunne tässä viestissä. :D
 
Nostetaanpa tätä ketjua ylöspäin kun nyt vertailin omia Xindak AC-03 välipiuhoja ja SC-03 kaiutinpiuhoja Nordostin Blue Heaven ja Red Dawn -johtoihin. Kuuntelukommentteja löytyy täältä: https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?42216&p=772018&viewfull=1#post772018

Omaan settiin Nordost sopi paremmin kun selkeyttää ja tarkentaa toistoa (ilmavuutta ja mehukkuutta löytyy jo muusta setistä niin paljon, että johdoiksi sopii paremmin hieman kuivakkaammat tapaukset). Xindak kuitenkin on mielestäni ilmavampi toistoltaan ja myös bassopäästään ehkä aavistuksen kevyempi eli hintaisekseen loistopiuhat ja sopinee johonkin settiin kuin nenä päähän. Omat AC-03 RCA-piuhat laitoin myyntiin tänne ja myöhemmin myös SC-03 (3,5m pari) kaiutinjohdot tulee myyntiin.
 
Back
Ylös