Xindak DAC-3 MKII

pirkka

Käyttäjä
Liittynyt
23.7.2006
Viestejä
13 844
Kaupunki
Järvenpää
Ostin tuollaisen Xindak DAC-3 MKII dacin squeezeboxini perään. Soundi parani merkittävästi. Lisää sävykkyyttä ja dynamiikkaa. Toistaiseksi olen kokeillut vasta putki outputtia ja optista inputtia. Minusta näin löaitteessa on hyvin neutraali ja selkeä ääni, laadukas äänikuva ja koherenttia prattia.

Mukana tuli ohjekirja kiinaksi. Ei oikein avaudu. En ole netistä muun kielistä löytänyt. Muutama asia kysyttää. Mitä tarkoittaa sininen led Locked? Palaa aina kun laite on päällä. Miten sämpläystaajuutta voi muuttaa? Ei sillä että haluaisin muuttaa. Nyt on aina 96Khz ja se on ihan ok mutta miksi etuseinässä on joukko alhaisempia vaihtoehtoja?

t. Pirkka
 
Käsittääkseni Xindakin maahantuoja on http://www.prideandjoy.fi/ , olen saanut sieltä nopeasti vastauksen sähköpostilla eri tuotteiden kysellessä, joten osaavat varmaan vastata tähänkin. Jos täältä ei vastausta tule niin kysy sieltä.
 
DAC-5:ssa on mode-namiska edessä, josta voi taajuutta vaihtaa. Olisit tosin tämän varmaan jo keksinyt jos toiminta olisi sama 3:ssa. Input -valinnalla sitten koaksiaali tai optinen. Locked kai pitäisi sammua silloin kun squeezeboxista on virta poissa. Optinen on kokoajan päällä muuten. Koaksiaalilla tuo locked palaa vain kun toistetaan. Olen itse käyttänyt koaksiaalia Squeezeboxin perässä, mutta ostin tuossa optisenkin, mutta on jäänyt toistaiseksi kokeilematta.
 
Back
Ylös