X-Canin perussnoundin parantaminen?

  • Keskustelun aloittaja v-a
  • Aloituspäivämäärä

v-a

Käyttäjä
Liittynyt
28.11.2007
Viestejä
9 704
Kaupunki
Helsinki
Kysymys X-Canien perussoundia (erityisesti HD600:n kanssa) parannelleille: Kumpi antaa isomman eron, PSU vai putkien vaihto?
Millä putkilla olette saaneet aikaa parannusta, ja millaista?

:) v-a
 

kamak

Käyttäjä
Liittynyt
19.9.2007
Viestejä
898
Kaupunki
Tampere
Riippuu putkista. ;) PSU:n lisääminen tuo lisää ryhtiä soundiin ja on minusta ehdottomasti kannattava päivitys, putkilla saa sitten vähän erilaisia muutoksia soundiin ja muokattua soundia haluamaansa suuntaan. Jos et ole vielä vieraillut näillä sivuilla http://www.rock-grotto.co.uk/xcanpropage.htm , niin kannattaa käydä katsomassa, jos vain lontoon murre taittuu. Siellä on ohjeita ja keskustelupalsta jossa X-Caneista löytyy juttuja pilvin pimein.

Itse taisin aloittaa putkia vaihtamalla. Kokeilin erilaisia putkia, mm. JJ, Sovtek ja Mullardin putkia. Mullardit jäivät paikoilleen. Seuraavaksi hommasin PSU:n ja taas otettiin harppaus eteenpäin äänenlaadussa. Kolmanneksi päivitin ELKOt ja siinäkin kokeilin Elnaa, Panasonicia ja lopulta Black Gate elkoja joista taasen black gatet jäivät paikoilleen.

Kaikissa näissä vaiheissa mentiin eteenpäin äänenlaadussa ja modattuna tuo oma X-Can V2 oli kyllä aika eri peli kuin alkuperäinen. Tuolla Rock Grotton sivuilla on tuo modaaminen viety vieläkin pitemmälle ja jopa tuotteistettu niin että sieltä voi tilata valmiin paketin putkineen tai jopa lähettää laitteen sinne modattavaksi.
 

Janne P

Käyttäjä
Liittynyt
15.5.2009
Viestejä
558
Jeps putkista riippuu pitkälti, mulla jäi JJ kokeilun jälkeen Amprexin putket käyttöön. X-PSU on jo senkin puolesta kiva että kivasti saa virrat päälle ja pois. HD600 normi piuhan korvaamista kannattaa myös kokeilla...
 

yottabyte

Käyttäjä
Liittynyt
14.4.2010
Viestejä
13
Myyjä antoi X-Cansin mukaan uudet electro-harmonixin putket, joiden soundi on tavallaan ihan miellyttävä. Samaan hintaan kun kuitenkin taitaa saada noita JJ:n putkia niin ehkäpä sellaiset on parempi vaihtoehto? Niistäkin vaan kuullut, että jokseenkin tunkkaiset? Niin mistä muuten noita Mullardin putkia on löytynyt ja mihin hintaan (postitettuna)? Minulla on kanssa edessä tuo konkkien ja oppareiden vaihto. Kuvittelisin itse jollain mututuntumalla, että uusilla oppareilla saa hintaan suhteutettuna hyvinkin merkittäviä eroja kuuluviin, mielipiteitä?
 
Ylös