Wilson Benesch Arc- kokemuksia?

mnieminen

Käyttäjä
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
62
Kaupunki
Tammela
Hei!
Tuollaiset olisi "tarjolla". Kannattaako hankkia? Tällä hetkellä toistimina Amphionin xenonit. kaikki kokemukset niin positiiviset kuin negatiivisetkin saa julkistaa..
 
Pidän Arcceja yhtenä parhaista jalustakaiuttimista tosin kuuntelemani mallit loppuvat 5,5 Ke hintaluokkaan, ja "litteänmaan" pöntöistä en tiedä mitään. Uskon tuon sopivan monenlaisten laitteiden perään, eli ei erityisen laitteistosidonnainen kaiutin. Ei erityisen "räyhäkkä" vaan enempikin rauhallinen jos kuulemiini xenon demoihin vertaa. Arcin diskantti vaikuttaa sivistyneeltä ja tarkalta..... yksi parhaita kuulemiani silkkikalotteja. Keskialue on lämmin ja sävykäs, ehkä viimeisintä tarkkuutta karttava..... ehkä voisi olla hiukan avoimempi. Bassopää ei mene kovin alas, mutta kokoisekseen aivan tarpeeksi, ja kohtuu laadukkaasti..... ehkä heikoin osa-alue mielestäni tuossa kaiuttimessa. Kutsuisin sointia samettisen pehmeäksi sekä miellyttäväksi ja tarkaksi samaan aikaan.

Laitteistolla ja johdotuksella on aina merkittävä vaikutus lopulliseen sointiin, akustiikkaa unohtamatta on kyse mistä kaiuttimesta tahansa, joten kannattaa testata kotona miltä vaikuttaa.


T.JH
 
mnieminen sanoi:
Tuollaiset olisi "tarjolla". Kannattaako hankkia?

jos minulla ei olisi muita hankintoja suuremmalla prioriteetillä, niin olisin varmaan jo ostanut pöntöt itse. se, kannattaako sinun hankkia ne riippuu aika pitkälti siitä miten ne istuvat sinun makuusi. itse olen pitänyt aika paljonkin.
 
Enemmänkin kokemuksia odotin.. Mites tämä toistin soveltuu nk. betonibunkkeriin.. Kenelläkään kokemuksia? Mutta aika hyviä kokemuksia täällä tuntuisi ihmisillä benescheistä olevan.. ???
 
Kaikki riippuu pitkälti huoneesta ja sijoituksesta. Ystävälläni nuo soi hyvin noin 14 neliön olkkarissa pitkälläseinällä.

Kuuntele ihmeessä kotona. Missään nimessä ei kannata tuhansia euroja sijoittaa umpimähkään. Mikäli kauppaaja ei anna niitä kuunteluun itse en ottaisi kaiuttimia.


T.JH
 
mnieminen sanoi:
Enemmänkin kokemuksia odotin.. Mites tämä toistin soveltuu nk. betonibunkkeriin.. Kenelläkään kokemuksia? Mutta aika hyviä kokemuksia täällä tuntuisi ihmisillä benescheistä olevan.. ???

Toki kannattaa kotona kuunnella, mutta luulisin noiden soveltuvan keskimääräistä paremmin bunkkeriin. Olen itse kuunnellut niitä kaupassa, ja todella laadukkaista kaiuttimista on kysymys. Sointitasapaino on kunnossa. Mutta eiväthän nuo halvatkaan ole. Beneschit kilpailivat aikoinaan nykyisten kaiuttimieni (siis Dynaudio Confidence C1) kanssa kalkkiviivoille. Suurta eroa laadussa ei ole, mutta oma mieltymykseni Dynaudion perussoundiin ratkaisi asian. Molemmat ovat joka tapauksessa yleiskäyttöön soveltuvia, joten kaikenlaista musiikkia voi niihin työntää. Suosittelen lämpimästi.

Edit: unohdin mainita, että tuo soveltuu myös erinomaisesti monikanavakäyttöön.
 
Back
Ylös