Whitesnake live-dvd

arial

Hifiharrastaja
Liittynyt
17.12.2006
Viestejä
513
Kaupunki
Tikkakoski
Katselinpa tuossa Whitesnaken ...still of the night live-esitystä vuodelta 2004. Tuntuu uskomattomalta että herra Coverdale pystyisi vetämään puolitoista tuntia hengästymättä ja ilman isompia virheitä tuossa iässä. Kysymys kuuluukin että löytyykö joltain tietoa kyseisen dvd-tallenteen aitoudesta/studiopaikkailun määrästä.
 
arial sanoi:
Katselinpa tuossa Whitesnaken ...still of the night live-esitystä vuodelta 2004. Tuntuu uskomattomalta että herra Coverdale pystyisi vetämään puolitoista tuntia hengästymättä ja ilman isompia virheitä tuossa iässä. Kysymys kuuluukin että löytyykö joltain tietoa kyseisen dvd-tallenteen aitoudesta/studiopaikkailun määrästä.

No onhan ne tämän päivän mikrofonit tietysti aika suunnattuja, mutta jos herra pitää mikkiä navan kohdalla ja ääni tulee aivan normaalisti, niin EHKÄ jotakin on jossakin tehty. ;)
 
Juu. Tuo keikkahan äänitettiin Lontoossa. Alunperin äänitys piti tehdä Helsingissä. Kuva&äänijengin roudaaminen Helsinkiin olisi tullut turhan kalliiksi, joten tuosta suunnitelmasta luovuttiin.

Itse olin kuuntelemassa Oulun keikkaa (vähän ennen kuin äänitys Lontoossa tehtiin). Kyllähän tuo David ihan tuohon tyyliin veti, mitä DVD:ltä löytyy. Kova äijä... tosi kova.
 
Mä olin sillä syksyn jälkimmäisen Suomen visiitin eli marraskuun Turun keikalla. Coverdalella on mieletön lavakarisma ja Kilven poikien puolen tunnin lämppäröinnin jälkeen kontrasti oli kuin olisivat tullet ulkoavaruudesta. Saihan maestro tietty täällä kuten dvd:llä ansaitsemansa kaffe+malboropaussit kitara- ja rumpusoolon aikana. Se jo 60:n puolessa välissä olevalle suotakoon.

Jos pitää jostain kitistä niin ainoastaan hiukan hän lintsasi Turussa kertseissä mutta muuten ääntä riitti kuten dvd:llä. Touhu ei kuitenkan herätä vielä sääliä ja myötähäpeää, kuten 2005 taltioitua Dion dvd:tä katsoessa käy.

Mitäs pidätte valkokäärmeen rumpalista, vielä Coverdalea vanhemman näköinen kurttunaama mutta täysin pitelemätön lajissan!
 
sepi_1 sanoi:
Touhu ei kuitenkan herätä vielä sääliä ja myötähäpeää, kuten 2005 taltioitua Dion dvd:tä katsoessa käy.

Olin katsomassa tuolla rundille Ronnieta sekä Helsingissä että Jyväskylässä ja kyllä laulu oli paljon parempaa kuin tuolla DVD:llä. Ronniella sattui aivan helv***n huono tuuri, sillä juuri tuon keikan kuvaus oli päätetty jo aikoja sitten ja eikös iskenyt kunnon flunssa juuri silloin. Ronnieta olen käynyt katsomassa näiden 20 vuoden aikana livenä reilut 10 kertaa + erilaiset tallenteet päälle ja jos niitä ajattelee, on tuo DVD ehdottomasti kaikkein huonoin. Sääli että sairastuminen sattui tuohon paikkaan, mutta aina ei voi voittaa.

Uskon kyllä, että kesäkuun alussa sekä Tampereella että Helsingissä saamme taas täysipainoiden esityksen Ronnielta, sikäli tietysti ettei taudit iske.
 
Risto sanoi:
Olin katsomassa tuolla rundille Ronnieta sekä Helsingissä että Jyväskylässä ja kyllä laulu oli paljon parempaa kuin tuolla DVD:llä. Ronniella sattui aivan helv***n huono tuuri, sillä juuri tuon keikan kuvaus oli päätetty jo aikoja sitten ja eikös iskenyt kunnon flunssa juuri silloin.

Kiiti oikaisusta. Kuvittelin tosin että Ronnien ääni on enää tätä tasoa ja se on vieläpä päätetty ikuistaa. Muistikuvissa näet mulla siinsi ne kolmenkymmenen vuoden takaiset Rainbowit referenssinä hänen äänensä "kulta-ajoista". No onhan Coverdalenkin ääni ollut vuosien varrella kadoksissa, esim. J. Pagen yhteislevyllä on varsin outoa kähinää.
 
Back
Ylös