Vuonna 1988...

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

Audiokauppa

Yhteistyökumppani
Liittynyt
14.3.2008
Viestejä
298
Kaupunki
Helsinki, Oulu, Tampere ja Turku
Parisenkymmentä vuotta sitten olin aloitteleva hifimyyjä eräässä pääkaupunkilaisessa alan liikkeessä. Katutason laitetarjonta Suomessa oli tuolloin liki täysin japanilaisperäistä, CD-soittimet olivat juuri 'syrjäyttäneet lopullisesti' (niin luultiin) levysoittimet eikä kotiteatteri & monikanava ollut vielä tehnyt tulemistaan.

Olin joitain hetkiä aikaisemmin ollut yksityisasiakkaana yhteyksissä erääseen maahantuojaan, tiedustellut aikovatko he tuoda myös edustamansa kaiutinmerkin vahvistimia Suomeen? Asia jäi kellumaan, mutta ilmeisesti myös kyseisen henkilön ajatuksiin muhimaan, koskapa joitain aikoja myöhemmin kyseinen edustaja käveli sisään myymäläämme, ojensi minulle paketin lausuen 'tässä on tämä tilaamasi laite'. Minä siihen, etten minä mitään ole tilannut, mutta kaveri (Ari H.) vain nauroi.

Vuotta myöhemmin olin tämän maan ykkösmyyjä kyseisen laitemerkin timoilta, jouduin liki märkäkorvana pitämään muutaman esitelmänkin kyseisen merkin muille diilereille siitä miten näitä oikein myydään :)  (arvatkaapa punastuttiko).

Kyseisen merkin ja minun tiet erkanivat sittemmin erilaisista syistä, jakelu muuttui tai oikeastaan hiipui. Olen kaikki nämä vuodet kuitenkin seurannut kuulumisia, ja nyt on ilmassa pientä jälleennäkemisen tunnetta, tietynlaista ympyrän sulkeutumista. Suorastaan lämmin fiilis.

index.php

taidekuvassa vanha malli 1990-luvun alkupuolelta


Jari Råback
 

Liitteet

  • whiteongrey.JPG
    whiteongrey.JPG
    34,3 KB · Katsottu: 574
Tunnistin!
Uusi edustusko? Onnittelut.
Pitäisi vissiin kaivaa tuolta varastosta vanha kakkonen ja lyödä kokeilumielessä sähköihin.
Kytkimet ja säätimet kannattanee kyllä ensin käydä putsaten läpi.

-128-
 
Littunatelkkari sanoi:
Tunnistin!
Uusi edustusko? Onnittelut.
Pitäisi vissiin kaivaa tuolta varastosta vanha kakkonen ja lyödä kokeilumielessä sähköihin.
Kytkimet ja säätimet kannattanee kyllä ensin käydä putsaten läpi.

-128-

Tiesinkin että tunnistaisit >:D :D ... arkistojen aarteita tuo kuvattu yksilökin on. Ne isot konkat kannattaa tuon ikäisessä myös jo tarkistaa. Ja valmistajahan tarjoaa ylläpitoa ja varaosia kaikkiin vahvistinmalleihinsa - niihin ensimmäisiinkin.

-j-
 
Tilanne
Keskustelu on suljettu.
Back
Ylös