Vinyylitapahtuma???

rturja

Käyttäjä
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
99
Jossain vaiheessa jotain taisi olla suunnitteilla, mutta se siirrettiin lähitulevaisuuteen. Saataisiinko vinyylin tiimoilta jotain happeninkia mahdollisesti tulevalle vuodelle aikaiseksi? - Mukaan olisin ehdottomasti tulossa. Järjestelyihinkin sikälimikäli täältä poronhoitoalueelta niihin pystyy osallistumaan.

-Reko
 
mä en uskalla luvata enää mitään omalta kohdaltani, työ, bändi, koulu ja perhe vie kaiken aikani.
 
Tawe sanoi:
mä en uskalla luvata enää mitään omalta kohdaltani, työ, bändi, koulu ja perhe vie kaiken aikani.

Koulu? Tähän on taas pakko sanoa "kerrankin on laitettu oikea mies koulunpenkille" >:D
 
Tawe pyysi minua keväällä mukaan ja suostuin ja suostun edelleen jos joku alkaa organisoida. Semmoinen tieto vielä että kun Hifihuoneella joskus viime talvena juttelin Garrardista ja muusta vintage-kamasta niin kysyivät josko niitä olisi mahdollista saada johonkin heidän tulevaan tapahtumaansa. Se nyt jäi vain heitoksi mutta jos joku joskus kauniisti kysyy hyvällä varoitusajalla niin vastaus saattaa hyvinkin olla myönteinen.

Juhani
 
mä voin olla messissä, mutta organisaattoriksi ei nyt riitä aika.
 
Tawe sanoi:
mä voin olla messissä, mutta organisaattoriksi ei nyt riitä aika.

Laitas Tawe yv:tä jos tarvitset sijaisen. Voisin ottaa osaa järjestelyihin.
 
Jos tämä vinyylitapahtuma taas ottaisi tuulta purjeisiin niin hieno homma. Jos kasaatte porukan ja laaditte jonkinlaisen ehdotuksen ajasta, paikasta ja kustannuksista niin näistä yhdistyksen rahoista mielellään joillakin sadoilla euroilla hommaa voidaan tukea. Kunhan hallitus seuraavan kerran kokoontuu niin aikomuksena on pähkäillä suuntaviivoja rahojen jaolle...
 
Jos vintage-romuja on tarvis tuoda näytille, niin paniikkitapauksessa voin esitellä yhden mielestäni parhaista tangentiaalivehkeistä. Eli luonnollisestikin levarin Technics SL-M3. Tosin rasiana ei ole alkuperäinen Technics (neula vaihtokunnossa, mistä saa uusia?) vaan uusi Grado. Tämä tarjous on voimassa jos taivaan merkit ovat suosiolliset. Kadun kuitenkin tarjoustani jo huomenna...

Vehje ei tosin enään ole täysin originaali, sillä jonkin verran elektroniikkaa ja mekaniikkaa on uusittu korjauksen yhteydessä. Tämä siis rasian lisäksi.

t. jjahifi

Edit: Siis jos mitään oikeasti kiinnostavaa ei löydy ja mutanttilevari olisi yksi ohjelmanumeroista... :p
 
Minä uskoisin, että myös taloudellinen puoli olisi järjesteltävissä samoin kuin aikaisemminkin olimme Tawen kanssa suunnitelleet. Jos joku harrastajista haluaa nyt toimia puuhamiehenä, niin olen edelleenkin valmis auttamaan parhaimpani mukaan. Nykyään minullakin tuo "päivätyö" haittaa "hieman" harrastusta, joten rajallista on myöskin meikäläisen apu :mad:.

Hörhelö
 
Pistäkää toimintaryhmä kasaan ja jakakaa hommat, kyllä se siitä varmasti sutviintuu! Jani on nuori mies ja virtaa riittää!
 
Sama kuin Mikalla eli jos täältä pystyy auttamaan, mitenkään niin mukana oon

-Reko
 
Olen mielelläni käytettävissä järjestetään sitten missä vain mutta Garrardin saa paikalle vain jos Tampereella tai lähiseudulla, se on nimittäin vaikeasti liikuteltavissa ja painaa kaikkinensa kolmisenkymmentä kiloa. Sitä ei voi vain nostaa syliin ja laittaa auton takapenkille ja autoahan minulla ei ole joskin oletan että kuljetus on tarvittaessa organisoitavissa. Käytettävissä on kuitenkin Slatedeckin erinomaiset pakkausmateriaalit joten osittain purettuna siirtely kyllä onnistuu.

Juhani
 
Back
Ylös