Vinyylisoittimelle säätösalkku

Salkku ois Vantaalla vapaana. Veltto oli laittanut mukaan uuden neulavaa`an joka tuli toimivaksi testattua. Onnistuu noutaa tai voin tuoda lähialueille ja Turun suuntaan. Muualle postitus. Onko phn seuraavana?
Hyvä,jos vaaka pelaa! Koirien avustuksella ryssin edellisen! Kiitos, ku kommentoit! Mietinkin jossain vaiheessa, että pelaako uusi…
 
Salkku nyt phn:llä.
Kyllä vaan, kiitostack!

Uusi neulavaaka todettu erinomaisen hyväksi täälläkin, aika hyvin olin saanut painon kohdalleen ilman vaakaakin, mutta nyt on tasan timmissä niin kuin pitää. Levysoitin ja koko räkki kiitos säädettävien jalkojensa on nyt tarkkuusvatupassin ansiosta millileen kohdillaan sekin. Muoks niin jolihan siellä se neulanpuhdistussettikin.

Olen nyt tovin himoinnut päivittää 28 v kunniottavan iän saavuttaneen Rega Planar 3:n Planar Kutoseen. Missäpä kunnossa vanha P3 siis oikein on? Pro-Ject Strobo-It kertoo pyörimisnopeudesta 45rpm osalta, että pientä fiilua on, hampaat siirtyvät - hyvin hitaasti, mutta siirtyvätpä kuitenkin - myötäpäivään. 33rpm on lähes täydellinen, pitkään kun tuijottaa, niin aivan pienen pientä siirtymää myötäpäivään voi olla havaitsevinaan. Tai siis huomaa.

Loistava tulos! Nyt voi siis toisaalta todeta, että ihmelankku on edelleen iskussa, tai vaihtoehtoisesti että kyllä, uusi Planar 6 ja tarkempi moottori toisi taas pienen pienen parannuksen. Tässä vaiheessa kuittaan ensimmäisen vaihtoehdon, ja taidan käyttää levaribudjetin sen sijaan uuteen UÄ-pesuriin.

Ja vielä lopuksi: tyytyväisenä soittamaan lättyä uusin asetuksin, puolta vaihtaessani huomaan, että onpa staattista taas, Regan alkuperäinen huopamatto liimautui levyyn kiinni ja nousi osin sen mukana. @Teuvo Takatukka lainaama kumiseosmatto siis kokeiluun. Ihme ja kumma, staattisuus hävisi kerta heitolla. Olipa mielenkiintoista. Toisaalta, Regan suositus on olla käynnistämättä ja sammuttamatta soitinta jokaisen levyn vaihdon myötä, vaan pitää se päällä. Kumiseosmatto on sen verran karkea pinnaltaan, että enpä rohkenisi lennosta levyä vaihtaa, kuten huopamaton kanssa voi tehdä, ja teen.

Ihmettelen salkkua vielä huomisen, mutta näillä näkymin se vapautuu seuraavalle sunnuntaina, ja löytyy siis täältä Espoon ja Espoonlahden suunnasta.
 
Viimeksi muokattu:
Salkku siis vapaana seuraavalle kiinnostuneelle, löytyy täältä Etelä-Espoosta. Voin tuoda johonkin puolivälin krouviinkin pk-seudulla, jos julkisilla liikkuva seuraava hifiharrastaja.
 
Salkku lähti nyt Matkahuollon kyydissä eteenpäin. Säätämisen iloa, mainio setti!
 
Back
Ylös