Vinyyliä Anttilasta

Mika

Käyttäjä
Liittynyt
3.2.2009
Viestejä
818
Heips,

Vantaan kruunusta - kauppakeskus Jumbosta saa vinyyliä. Valikoimassa on levyjä noin 10 kappaletta, joten vain nopeimmille riittää. Mä ostin tänään Death Proof soundtrackin. Hyllyyn jäi vielä ainakin Radiohead - In Rainbows sekä U2:n uusi levy. Radiohead lähtee alle kahden kympin, muut menee päälle.
 
Nuo on ollu siellä nopeimmille jaossa jo ennen joulua. Sillon olivat ainakin Jumbossa siinä kassalla, kun nyt ovat siirtäneet hyllyyn. Joko niillä on niitä varastossa useita tai sitten ne ei oikeesti mene kaupaksi. Tuon soundtrackin ostin itsekin.
 
Itä-keskuksessa ollut kanssa noin 1 1/2 vuotta vinyylit myynnissä. Valikoima sellaset 15-20 eri vinyyliä. Aika usein joku vinyyli jää käteenkin kauppareissulla.

Jyri
 
Hesan keskustassa makkaratalon Anttilassa on myös vinyyliä. Tosin hintataso on aika korkea, joten lähinnä itse tulee poistettua jotain kun sattuu noita "levy kympillä"-tarjouksia olemaan.
 
Ainakin tuosta Tunnelin Anttilan valikoimasta tulee mieleen (en ole tosin tilannetta käynyt vuosiin katsastamassa) että taitavat saada muutaman LP:n CD ym. tilausten yhteydessä ikäänkuin promona tjmsp. Varma en asiasta ole mutta tällanen ois kutina. Sama oli aikoinaan Manskun Free Record Shopissa, joss hyllyt notkui CD:itä ja DVD:itä ja sitten viittä eri vinyyliä muutamia kappaleita kutakin. Seison korjattuna jos joku tietää epäilyni vääräksi ;)
 
Tikkurilan Analassa on kanssa jokunen vinyyli komeasti ylähyllyllä kassan takana. Lienee Anala palaamassa vinyyliaikaan.
 
Onhan noita myyrmäenkin anttilan top tenissä vinyyli pari. Valikoima tosin on sitä luokkaa, ettei menekkiä juuri voikaan muodostua. Menee vähän yli hilseen... Olen kyllä jokusen läpyskän sieltäkin ostanut, jos on sattunut jotain mielenkiintoista kohdalle.
 
Ainakin Keravan anttilassa on ollut jo pidemmän aikaa vinyyleitä myynnissä. Tuli itsekkin haettua jumbon anttilasta tuo Death Proof soundtrack.
 
Tuli piipahdettua asematunnelin Anttilassa ennen kuin menin kavereiden kanssa illastamaan ja mukaan tarttui Massive Attack (Protection), Van Morrison (Astral Weeks), Pink Floyd (Dark Side of The Moon) ja Eleanoora Rosenholm (Älä kysy kuolleilta, he sanoivat) vinyylit. Ihan positiivinen yllätys. Toivotaan että valikoimat laajenevat!

T. Teme
 
Muistaakseni 13 - 26 euroa. Esim toi Pink Floyd oli hintahaitarin yläpäästä, mutta se on hiukan painavampi lätty (anniversary edition - taitaa olla 180g vinykkä samoin kuin toi Van Morrisonin älppäri).

T. Teme
 
Eleanoora Rosenholm (Älä kysy kuolleilta, he sanoivat)

Kuuntelin kyseiseltä levyltä Ambulanssikuskittaren ja voin sanoa että aika mielenkiintoista musiikkia, vaatii tietynlaisen mielentilan kuunteluun, ainakin itsellä. Ja sanoja ei voi kuunnella hymyilemättä:)
 
Back
Ylös