Vinkki: Myynti-ilmoituksiin sähköposti tai muu yhteystieto näkyviin

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Foorumille rekisteröityy uusia käyttäjiä usein pelkästään siksi että pääsevät laittamaan yksityisviestiä myynti- tai ostoilmoituksen laittaneelle käyttäjälle. Tämän jälkeen käyttäjätunnunnus saatetaan hylätä ja se jää lojumaan hidastaen foorumia. Kun tunnusten hyväksymisessä on usein jopa viikon kestävä viive, niin nämä käyttäjät työllistävät ylläpitoa pyynnöillään saada tunnukset nopeammin auki ja myynnissä ollut laite on sillä välin jo saattanut mennä, joten tunnuksella ei koskaan kirjauduta sisään.

Suosittelen että osto&myynti-ilmoituksiin laitetaan jokin yhteystieto tai sähköpostiosoitteensa voi laittaa profiiliin näkyviin. Ilmaisen sähköpostin saa nykyään vaikka gmail.com -osoitteesta, jos ei halua nykyistä osoitetta netissä julkaista.

Sähköpostin voi kirjoittaa normaalin tunnus@osoite.fi -sijaan roskapostittajia hämätäkseen vaikka niin että etu piste suku (miuku) firma piste fi ja kertoo muualla viestissä nimensä. Puhelinnumeroissa voi käyttää numeron 5 sijaan vaikkapa sanallista muotoa "viisi", jos pelkää suoramarkkinoijia.
 
J

Jigsaw

Joo, ja ne prkleen yhteystiedot kunnolla! Paikkakunta nyt etenkin.
 

jni

Käyttäjä
Liittynyt
19.7.2007
Viestejä
3 427
Jigsaw sanoi:
Joo, ja ne prkleen yhteystiedot kunnolla! Paikkakunta nyt etenkin.

Kyllä ja varsinkin niihin ilmoituksiin, joissa on maininta: vain nouto. ???
 
Ylös