Vincent D-150 kokemuksia?

Hannes H

Hifiharrastaja
Liittynyt
23.7.2009
Viestejä
9 193
Vincent D-150 kokemuksia?

Olen hieromassa kauppaa otsikon mukaisesta päätteestä.
Onkos harrastajilla kokemuksia tuosta järkäleestä? Tehoa ainakin piisaa ja vaimennuskerroin on hyvä, mikä tarkoittaisi hyvää kontrollia bassojen puolesta.
Minkälaista etuvahvistusta tuon kanssa kannattaisi käyttää?

Muu laitteisto:
-Vincent CD-S3
-JmLab Electra 905


Tuo ilmeisesti toimisi myös kiukaana, kun hukkateho tyhjäkäynnillä on 270W. Eli kuumenee reilusti. Tuota ei ihan perus TV-tasoon varmaan kannata asentaa, vaan pitää keksiä jotain "ilmavampaa" asennustyyliä, mikäli päästään kauppoihin.

Kokemuksia?
 

Hannes H

Hifiharrastaja
Liittynyt
23.7.2009
Viestejä
9 193
Vs: Vincent D-150 kokemuksia?

Eikö kukaan?
Olenko tunkemassa kättäni syvälle kakkakasaan?
 

hcp

Käyttäjä
Liittynyt
31.10.2007
Viestejä
67
Vs: Vincent D-150 kokemuksia?

onkos sulla jotain sivustoa tiedossa mistä näkisi enemmän tietoa, ei oikeen nopsalla googlella löytynyt muuta kuin hatara vertaus sp-331 vahvaimeen

ko. styrkkarin omaavana uskallan suositella. vankka teko, ääni kelpaa ja virta riittävä. itse ajan "epäherkkiä" magnepaneja. oletettavasti hintakin on edukas. tiedä sitten ovatko säästäneet jossain ettei kultakorville kelpaa, mutta muille kyllä.

kiuas tämä ainakin on, kesähelteillä ainakin psykologinen vaikutelma on tehokas =)


hcp
 

Hannes H

Hifiharrastaja
Liittynyt
23.7.2009
Viestejä
9 193
Vs: Vincent D-150 kokemuksia?

Ei oikein kuukkelilla enää löytynyt tietoa.
Käsittääkseni ekat 10W menee A-luokassa. Loput AB. Tehoa löytynee sen 150W/kanava/8ohm.
Tyhjäkäyntivirta oli mitattuna kulutusmittarilla 56W. Sitä en tiedä, että pitääkö se paikkaansa kovin tarkasti. Tuolla teholla ei vielä pitäisi tyhjäkäynnillä kovasti kuumeta.
sp-331 vahvarista oli ilmoitettu tyhjäkäyntivirta 270W, eli hieman eri luokassa mennään :) Siinä on yksi toroidi virtapuolella, kun taas tässä vanhemmassa 150 mallissa on kaksi isoa toroidia.

Tein joka tapauksessa kaupat tuosta vahvarista ja saan sen huomenna. Tarkempia analyysejä voin tehdä vasta ensi viikolla, kun saan tehtyä jonkinlaisen passiivivaimennuksen soittimen ja vahvarin väliin.
 
Ylös