Viestien tuhoaminen

  • Keskustelun aloittaja ile
  • Aloituspäivämäärä

ile

Käyttäjä
Liittynyt
14.11.2008
Viestejä
64
Olisi kiva jos ihmiset eivät tuhoaisi (voisi tuhota) viestejään myydään-alueelta, koska usein tulee tarkistettua käytettyjen myyntihintoja tai että onko jotain tavaraa käytettynä Suomessa myynnissä kuinkakin paljon.
 
Tähän on varmasti kaksi koulukuntaa. Itse arvostaisin kovasti historiaa jota voisi selata myynti-ilmoista jopa vuosien taakse, mutta toisaalta ihmiset haluavat poistaa viestinsä jotta ei tule turhia kyselyitä ja toisaalta ei vain haluta enää kauppojen jälkeen olla "historiassa" tai muutenkaan esillä. Valinta on jätettävä ilmoittajille itselleen, mutta toivon samaa ettei niitä poistettaisi.
 
Jos tavaran pystyisi merkitsemään myydyksi ilman että se nousee uusimmaksi viestiksi, voisin kyllä niin tehdä.
 
Tähän ei taas foorumisofta taivu. Viestien umpeutuva muokkausaika on pakko olla käytössä foorumilla ja käytännössä vain modeoikeuksilla sen ohittaminen onnistuu.

Yksi vaihtoehto olisi tietysti mahdollistaa myynti-ilmoitusten siirto erilliseen "Poistetut myynti-ilmoitukset" laariin. Tämäkin vaihtoehto saattaisi tökätä käytännön ongelmiin mutta voisi ehkä kokeilla joskus ehtiessä.
 
Miten tuhoan vanhan viestini? Kyseessä ei ole myynti-ilmoitus. Ei sattunut silmään sopivaa painiketta. Vai pitääkö pyytää apua ylläpidolta.

KL
 
lehtk sanoi:
Miten tuhoan vanhan viestini? Kyseessä ei ole myynti-ilmoitus. Ei sattunut silmään sopivaa painiketta. Vai pitääkö pyytää apua ylläpidolta.

Voit painaa ilmoita valvojille sen viestin ylä- tai alapuolella olevassa viestissä ja kirjoita viestiin että haluat poistaa oman kirjoituksesi tästä alapuolelta. Tämä siksi että omaa viestiään ei voi ilmiantaa valvojille.
Toinen parempi vaihtoehto on ottaa viestin linkki ylös (löytyy viestin kohdalta
xx.gif
-napista) ja laittaa se yv:llä jollekin moderaattoreista.

Omia viestejä on joskus saanut pois pyynnöstä mm. siksi että on paljastanut liian arkaluontoisia tietoja, kuten kotiosoitteensa foorumilla tai on perjantai-iltana tullut kirjoiteltua maistissa.
 
Back
Ylös