Varaston tyhjennystä

Incastore

Yhteistyökumppani
Liittynyt
14.7.2014
Viestejä
13
Viimeisen vuoden aikana kaipuu joustavaan työaikaan ja noin 8-16 työpäivään on käynyt sen verran suureksi, että olemme päättäneet lopettaa Incastoren toiminnan (tai ainakin nykyisen kaltaisen toiminnan). Lopetusaikataulu on aika tiivis, eli nykyisestä osoitteesta muutamme Linnanmaalle Elektroniikkatielle maaliskuun loppuun mennessä. Liike on siis vielä auki normaalisti noin pari viikkoa, jona aikana tuotteisiin voi käydä paikan päällä tutustumassa.

Mainitusta syystä olisi myös hieman varastoa realisoitavana, joten alennusmyyntiä on luvassa. Varastossamme olevat uudet laitteet löytyvät niiden omista kategorioistaan ja esittelykäytössä olleet tuotteet löytyvät/tulevat löytymään poistotuotteista. Alennetut hinnat ja myytävät esittelylaitteet yritetään saada verkkokauppaan näkyville asap. Ja tokihan tingatakkin saa ja vaihdossa laitteita ehdotella.

http://www.incastore.fi/

t. Aarni
 

Incastore

Yhteistyökumppani
Liittynyt
14.7.2014
Viestejä
13
Tarkennusta aikatauluun, eli torstaina 23. päivä liike on vielä normaalisti auki, joten siihen saakka laitteisiin voi käydä tutustumassa. Perjantaina alamme pikkuhiljaa siirtämään tavaroita uuteen osoitteeseen, jonka jälkeen nykyisestä osoitteesta meidät löytää vain satunnaisesti. Mikäli jollakin on tarvetta Konton akustiikka levyille (mitat LxKxS 60x60x4cm ja mustia väriltään), niin hintaa voi käydä ehdottelemassa liikkeessä. Levyjä yhteensä yhdeksän kappaletta.


t. Aarni
 
Ylös