Varaosakysymys

Karantz

Hifiharrastaja
Liittynyt
30.9.2008
Viestejä
121
Kaupunki
Vihti
Onnistuin hankkimaan harvinaisen rupisen Marantz 3300 etusen 70-luvun alkupuolelta. Laite on nyt kaverin suosiollisella avulla saatu lähes toimivaksi ohittelemalla pari kohtaa. Kysymys kuuluu: Onko kellään tietoa saako mistään korvaavaa osaa (sisuksia) Marantzin käyttämällä stereokytkimelle jossa on seuraavat asetukset: L , R , Stereo, Stereo Reverse, L + R ?
Kaverini joka herätteli laitetta eloon konffaamalla mm. jännitteen huolto-ohjeen mukaan 220 Voltille entisen 120 V:n sijaan ei uskonut että mokomaa kytkintä saisi yhtään mistään. Onko tämä faktaa vai olisiko näille(kin) toimittaja olemassa?
Laitteella voi jo kuunnella musaa, mutta olisi mukava saada laite mahdollisimman toimivaksi ja lähemmäs alkuperäistä tilaansa.
 

riqu.ruisku

Käyttäjä
Liittynyt
29.2.2008
Viestejä
3 364
Aloita tuolta Ebaysta...
tsekkaat www.ebay.com
ebay.de
ebay.co.uk
jne.

ihan perus "Marantz switch" haulla ebay.comista löytyy useampikin potentiaalinen ehdokas

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Ma...tz+3300&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

Katso jos sattuu olemaan saman näköistä osaa (tai epäkuntoinen laite josta osan saa poimittua) siis tarjolla. Sitte vaan eri hakusanoilla (marantz parts, marantz componen etc.) lisää etsimään, koskaan kun ei tiedä millä nimellä myyjä on tuollaiset sälät listannut. Kyllä se löytyy :)
 
Ylös