Vanhan myynti-ilmoituksen poisto

condemned

Käyttäjä
Liittynyt
3.4.2008
Viestejä
553
Olisi hienoa, jos forumin käyttäjät osaisivat poistaa oman myynti- ja ostoilmoituksensa, kun ilmoitus on tarpeeton (esim. kauppa on jo tapahtunut). Oman threadin alareunassahan on "poista" -nappi, josta otsikon saa helposti poistettua. Täten vähentäisimme moderaattoreiden työtä, kun jokainen poistaisi myynti-ilmoituksensa, eikä vain kirjottaisi "myyty" tai "voi poistaa". Täten myös välttyisimme turhilta viestien uppauksilta.

index.php
 

Liitteet

  • was.JPG
    was.JPG
    81,8 KB · Katsottu: 347
Minusta vanhoja ilmoituksia EI tarvitse poistaa. Riittää kun ketjuun laittaa viimeiseksi viestiksi tiedon siitä että tuote on myyty.

Eli ohjeistus on että älä poista. 8)
 
silmaauki sanoi:
Eli ohjeistus on että älä poista. 8)

Mikä ohjeistus jos ylläpito on kerran luonut kyseisen "poista"-painikkeen? Kyllä maailmaan bittejä mahtuu mutta trokarien elämä helpottuu kun vanhentuneita ilmoja ei ole joukossa.
 
Joku perusteli niiden säilyttämistä sillä että myöhemmin tietäisi mikä mahtaa laitteen arvo olla. No itse en näe perustetta muille kuin trokareille ja "sukanvaihtajille". Itseäni enemmän myyntipalstaa seuratessa haittaa ahkera "uppaus" .. Käsittääkseni kilpailijapalstalla ei tuollaista uppaus/kommentointimahdollisuutta ole ?
 
Markku sanoi:
Joku perusteli niiden säilyttämistä sillä että myöhemmin tietäisi mikä mahtaa laitteen arvo olla.

Pitää paikkansa, jos kaikki pyyntihinnat olisivat todellisia myyntihintoja. Jälleenmyyntiarvoon vaikuttavat ikäalennuksen lisäksi kysynnän ja tarjonnan suhde, trendit, hypetys, sopuliefekti.

Mutta Make, jos meidän tarvii vielä jotain myydä vintageistamme niin kysytään oikea pyyntihinta sieltä, josta se tulee kuin tykin piipusta ;)
 
Uusia ilmoituksia saattaa tulla kymmenenkin päivässä. Sitten vielä päälle nuo minun mielestä turhat uppaukset (myyty, saa poistaa jne.). Sillisalaatti on valmis.
 
sepi_1 sanoi:
Mikä ohjeistus jos ylläpito on kerran luonut kyseisen "poista"-painikkeen? Kyllä maailmaan bittejä mahtuu mutta trokarien elämä helpottuu kun vanhentuneita ilmoja ei ole joukossa.
Se oli mun vastine ketjun aloittajan ohjeistukseen.
 
Kyllä niillä vanhoilla ilmoituksilla on silloin tällöin arvoa ihan siinäkin mielessä, että näkee keneltä voisi kysyä kokemuksia.

Mä en taas ymmärrä yhtään ketä ne häiritsee. ??? Jos ne on luettu, niin foorumin softa on sen verran fiksu, ettei se pyydä sua lukemaan sitä aina uudestaan.
 
Mielestäni on ihan OK, että vanhat ilmoitukset jäävät jos niissä on jotain informaatiota. hinta, linkkejä tuotteseen, myyjän yhteystiedot (voi kysellä perään laitteesta ) jne jne
 
Henkilökohtainen mielipiteeni on että missään nimessä ei kannata vanhoja ilmoja poistaa, koska niistä voi tarkistaa hintatietoja mitä vastaavista kamppeista on aiemmin pyydetty. Kullanarvoista tietoa esimerkiksi silloin miettii onko kauppiaan vanhoista laitteista tarjoama vaihtohyvitys asiallinen vai surkea. Tai jos harkitsee ostavansa jonkun tietyn laitteen, voi ehkä jäljittää myynti-ilmoituksen perusteella toisen harrastajan jolla on ollut sama laite ja kysyä mielipiteitä kyseisestä laitteesta.

Moderaattoreilla tuskin on mitään tarvetta tai halua poistaa vanhoja ilmoituksia, juuri sen takia tuo poista-nappi siellä on. Huom. poistetut ilmoitukset jäävät kuitenkin kummittelemaan toisaalle foorumin hautausmaalle eli huijaustapauksessa poistetun ilmoituksen voi ehkä vielä hakea ylläpidon toimesta.

Toki mikään ei estä poistamasta omaa vanhaa ilmoitusta, minusta kyse on lopulta myyjän omasta mukavuuden halusta ja yksityisyydensuojan tarpeesta. Kyllä se yhtä lailla myyjääkin vaivaa jos tulee kyselyitä jo myydystä laitteesta.

Foorumisoftasta löytyy myös nappi "merkitse kaikki luetuksi" jolloin kaikki vanhat ilmoitukset näyttävät siltä kuin olisit jo lukenut ne ja vain tuon napin painalluksen jälkeen postatut ilmoitukset/päivitykset näkyvät "uusi"-leimalla.
 
eikö niille vanhoille ilmoille vois tehdä omaa alasivua, tai muuta vastaavaa, minne ne sais sujautettua.
 
Mua ei ne vanhat ilmot oikeastaan haittaa.
Enemmän potuttaa se kun immeiset ei voi ilmoittaa mitenkään kun tavarat on myyty.
Monesti ostokyselyihin tulee vastaus että tuote on jo myyty. :mad:
Eli selkeästi pitää ilmoittaa kun rojut on myyty!
>:D
 
silmaauki sanoi:
Edelleenkään tämä ei vastaa siihen kysymykseen miksi ne häiritsevät?

Siksi, että jos olet oikeasti ostamassa jotain, on helpompi löytää haluamasi tuote, kun vaihtoehtoja on vähemmän.
 
Back
Ylös