Valkoinen kaiutinkangas?

thomas_s

Käyttäjä
Liittynyt
7.8.2006
Viestejä
1 031
Onko joku nähnyt jossain valkoista kaiutinelementtien eteen pingoitettavaksi tarkoitettua suojakangasta.
Harmaata olen nähnyt (Hifitalo) mutta se on liian tummaa. Valkoinen tai hyvin vaalea harmaa olisi paras.
 
Entäs jos tuota vaaleanharmaata lilluttaisi hetken kloriitissa.
 
pietu sanoi:
En tiedä lähettävätkö Suomeen...
Mikäs siinä jotteivät lähettäisi. Minimitilaus 50$ ja lähetyskulut minimissään 10$. Tosin nykeisellä euron kurssilla toi 60$:kin on vaan noin 46e. Maksu taisi onnistua kätevästi mm. paypalin kautta.

Ei taida kloriitti tepsiä tekokuituihin samaan tapaan kuin puuvillakankaisiin.

PS. Partsilla on tosi hyvä valikoima, sattuuko kukaan olemaan tietoinen onko vastaavalla hyvällä valikoimalla varustettua liikettä euroopan mantereen puolella. Olisi mahdollisesti aikataulullisestikin miellyttävämpi ajatus jos saisi tilattua EU:n sisältä. Enpä osaa sanoa mikä on tullin kanta tuollaisen sekalaisen diy-tavaran verottamisessa/tullauksessa.
 
Pasi P sanoi:
Entäs jos tuota vaaleanharmaata lilluttaisi hetken kloriitissa.

Ihan jees, mutta vanhana pyykkärinä, faijalla oli pesula 45 - vuotta ja itse siellä pesijänä 15 - 22.V asti, täytyy todeta, notta kloriitti on aikamoinen kama, varsinkin ohuelle tekstiilille. Pää-asiassa se on desinfioiva aine, mutta haurastuttaa kankaan, kuin kankaan aika nopsaan. Valkaiseva vaikutus sillä toki on myös, mutta keinokuiduissa sekin on aika heikko.

Mutta joo. Ainakin tuo meikäläisen kajarin edessä oleva kangas näyttää siltä, notta kloriittikylpyä en lähtis testaamaan..
 
Tuo Partsexpressin kangas näyttäsi olevan juuri sitä mitä haen. Euroopasta kun vielä löytyisi niin olisi täydellistä mutta eiköhän myös usasta tilaaminen onnistuisi ihan hyvin.
 
Mika, totta on, että hifikaupan kaiutinkangas ei ole ainut mahdollisuus. Voi hyvinkin olla että harvempi kangas näyttäisi ihan yhtä hyvältä tai paremmalta. Maalaisjärjellä voisi myös ajatella että harva kangas häiritsee ääntä vähemmän. Pomminvarmaa tämä ei kuitenkaan ole. Muistan Stereophilen testin Krellin huippukaiuttimesta, jossa totesivat että maski värittää ääntä selvästi (mittausten mukaan). Maski oli samanlainen kun SonusFaberkin käyttää jossain mallissa, eli hyvin harvaa pystysuuntaista kuminauhaa tai narua. Itse en olisi voinut kuvitella että tuollainen harva maski muuttaisi ääntä juuri ollenkaan.

http://www.stereophile.com/floorloudspeakers/382/
(maskimittaus löytyy sivulla Measurements 2)

Wilson taas mainostaa että heidän maskinsa olisi tutkitusti paras. Aikaisemmin heidän sivuillaan oli vertailevia mittauksia maskien vaikutuksista mutta ei ole enää. En ole wilsonin maskia koskaan hypistellyt mutta luulen että ne ovat jotain hyvin läpäisevää vaahtomuovin kaltaista ainetta. Joku voi täsmentää jos tietää paremmin.

Mika, muista kertoa kun löydät sen perinteiset kaiutinkankaat haastavan näkemyksen!
 
Back
Ylös