Vahvistinta & kaiutin settiä

maojala

Käyttäjä
Liittynyt
13.5.2008
Viestejä
2
Olen tässä ensimmäisiä hifi vermeitä ostamassa 42" HD töllön sekä tietokoneen ympärille. Kaiuttimia olen katsellut ja tälläiset ovat jääneet päällimmäiseksi mieleeni integroidun subbarin, sekä hintansa takia. http://www.elektroni.fi/?product=5802

Tarkoituksena on kuunnella musiikkia, sekä sillointällöin katsoa leffoja. Myöhemmin ehkä myös laitan kunnon kotiteatterisetin kun pääsemme isompaan kämppään.

Nyt siis pitäisi löytää av vahvistin kyseiseen tarkoitukseen ja mielellään sellainen mitä ei ihan heti tarvitse olla vaihtamassa.
Esimerkkinä olen katsellut http://www.elektroni.fi/?product=11677 vahvistinta. Vahvistimen tulee sisältää -1080P läpivienti.

Kaiuttimia ja vahvistinta voi suositella mutta hinta saisi pyöriä siinä ~2000e kieppeillä. Mahdollista myös tilata saksasta jos sieltä saa huomattavasti halvemmalla.

Kiitoksia jo etukäteen.

-maojala
 
Kerro vielä hieman kuunteluhuoneestasi ja musiikkimaustasi, niin porukan on helpompi suositella kaiuttimia.

Niin ja tervetuloa foorumille.
 
Kuuntelen musiikkia laidasta laitaan hevi - hiphop jne.. Olohuoneeni johon setti tulee on noin 20 neliömetriä, joka on avoin keittiöön ja muihin huoneisiin, elikkä oikea laita olisi avoin. Unohdin mainita että kyseiseen settiin kuuluu myös keskikaiutin http://www.audiopro.fi/tuote?kategoria=20350&id=1156029

Samalla nyt kun löysin paikan josta saa korottomalla osamaksulla tuosta hieman parempaa settiä tosin sama merkki
http://www.audiopro.fi/tuote?kategoria=20060.1200&id=2157778 ja http://www.audiopro.fi/tuote?kategoria=20060.1200&id=2157781 siinä ovat sekä kaiuttimet & keskikaiutin.

Kaiuttimet tulee olla mustat.

Ja kiitoksia vastaanotosta!
 
Ihme ja kumma kun kukaan ei hiiskahdakaan mitään ???

Mutta mutta, periaatteessa nuo linkittämäsi Audio Prot voisivat olla ihan asialliset. Integroitu subbari kun tarjoaa tavallisia passiivikaiuttimia enemmän säätömahdollisuuksia, eli bassotoisto on periaatteessa mahdollista saada toimivaksi erilaisissa huoneissa. Minulla ei kuitenkaan juurikaan ole kokemusta Audio Pron kaiuttimista, joten mitään varmaa en osaa noista sanoa.

Omalehmäosaston suosituksena voisin tietysti heittää Trianglen, mutta niitä ei saa mustina :)

Magnatin kaiuttimia saa Saksasta törkyhalvalla. Pikkuveli tilasi Quantum 507:t, ja pikakuuntelun perusteella ne ovat kyllä varsin mainiot, etenkin hintaansa nähden.
 
Vaikka Audio Prota haukutaankin monesti, niin omistin itsekin joskus vuosia sitten audio pro a2.42 live lattiakaiuttimet, jotka silloin olivat ihan mainiot ämyrit sinänsä, sitten alkoi jostain syystä tökkimään mukamas sumeahko keskialue ja bassot jylisi tulpattunakin liian voimakkaasti silloisessa betoniseinäisessä asunnossa. Tämä lähinnä musiikkia kuunnellessa. Summa summarum ihan hyvät muistot niistä jäi laadullisesti suhteessa hintaansa. Aloitusviestissä mainittuja kaappeja olen kuullut liikkeessä ja silloin jäi mieleen lähinnä se basson täyteläinen jytinä ja reilu ääni. Jos ajattelen lähinnä musiikin kuuntelua, niin 1000 eur hintaluokassa katsastaisin ehdottomasti myös muitakin vaihtoehtoja, niitähän piisaa... vaikkapa dali, usher v-602, monitor audio rs6 ja edulliset magnatit. Noistahan ei varmaan millään irtoa samalla tavalla alapäätä, kuin tuosta audio pron integrointimallista, mutta kylkeen jokin subbari sitten vaan, jos budjetti antaa periksi. Kuka tykkää sitten mistäkin, pitää luottaa omiin korviin ja ehdottomasti kuunnella ja vertailla, niin ei sitten harmita jälkeenpäin. Ei sillä, että minulle niin olisi koskaan käynyt ;)
 
Mulla oli jokusen vuoden käytössä Audio Pron Black Pearlit, ei V2 vaan edellinen malli. Olin niihin erittäin tyytyväinen. Mun setissä ja kuuntelutilassa ja kuuntelu tottumuksilla niissä oli erinomainen hinta/laatusuhde.
Noista kyseisitä kaiuttimista mulla ei ole kokemusta, mutta olen antanut itselleni kertoa, että Black Diamondit olisivat myöskin oivat pöntöt.
 
Back
Ylös