Vahvistinta Hifi 85-B -kaiuttimille

A.B.

Käyttäjä
Liittynyt
10.8.2008
Viestejä
2
Moi, uusi hifiharrastelijan alku ilmoittautuu, ja nyt tarvittaisiin hieman vinkkejä ja neuvoja.

Hakusessa olisi sopivaa vahvistinta Hifi 85-B -kaiuttimille, sekä cd-soitin. Kaikenkaikkiaan kokoonpanoon tulisi cd-soitin, vinyylisoitin, ja jos tietokoneen saisi vahvistimeen myös kiinni, niin voisi koneeltakin musaa kuunnella. Mitään tarkkaa budjettia ei ole, mutta alle tonnin hintaluokassa pyöritään, että jos jotain suosituksia/vaihtoehtoja siitä hintaluokasta saisi.
 
Osta mahdollisimman tehokas vahvistin, Rotel, Nad tai vastaava, muistaakseni nuo pitävät tehoista. CD soittimeksi joku kelvollinen käytetty wanha japsi (Sony tms).
 
Nuo kajarit ovat melkoisia tehosyöppöjä. Yksi pari löytyy sukulaisten luota... :D

Eli käytetty vaffi, juuri NAD olisi uudemmista oma suosikkini ja vanhemmista vaikkapa Luxmanin 80-luvun puolivälin L-400 -sarjaan kuuluva kapistus. NADin integroitu vaffi C372 käytettynä olisi hyvä valinta, mutta juuri tuosta C372:sta kannattaa muistaa, että niihin saa ilmaisen virtalähdepäivityksen valmistajalta tai vanhan tilalle uuden vaffin jossa päivitys on jo tehty. Eli C372 olisi erinomainen valinta jos sellaisen sattuu löytymään.

Hmm... Ehkä itse ostaisin uusista kapistuksista NADin Visio Two -yhdistelmälaitteen, vaikka vehkeen teho ei ole päätähuimaava. Käyttö on kuitenkin sujuvaa ja ääni puukorviini OK. Tosin en ole kokeillut noiden kajareiden kanssa. Hinta olisi ehkä hieman korkea, mutta kuitenkin...

t. jjahifi
 
Kiitokset vastauksista, täytyy alkaa myyntilistoja selailemaan.
 
Back
Ylös