Vahvistimen korjaus vai uusi vahvistin?

randomi

Käyttäjä
Liittynyt
28.10.2009
Viestejä
57
On tuossa tuollainen vanha Yamahan CR-820 joka on alkannu temppuilemaan. Sillon tällöin vahvistin menee 1/2-5s ajaksi kiinni ja takasin päälle. Joskus napit antavat häiriötä kaiuttimiin. Eilen uusien kaiuttimien vaihdossa oli ongelmia saada molemmat kaiuttimet soimaan.(toinen soi hiljempaa/huonommin jos soi ollenkaan) Nyt en saa oikean puoleisene kaiuttimeen ollenkaan ääntä. Kannattaisiko tuo viedä korjattavaksi vai ostaa uusi?
 
Ehkä kannattaisi ostaa uusi,Taitaa olla niin vanhaa mallia.Mulle kyllä vaihettiin vanhaan yamahaan kiertokytkin, alkoi tekemään juuri sitä ääni pätki toisessa kaiuttimessa.hintaa tuli töineen 140 mk.Ja jos korjauttat vahvarin käske vaihtaa myös konkat,uusiin.Kontakti häiriöt saattavat aiheuttaa vikoja kytkimissä. Ruiskuta öljypohjaista elecroa kytkimeen jos on mahdollista,reinä alle 10 euroa pullo.Mutta kytkimen kulumiseen ei auta muu kuin vaihto.Jos haluat päästä halvalla kiikuta vahvari korjaamoon.kyllä ne siitä pelin vielä tekee.
 
Tuo on vähintään asiallinen viritinvahvistin, jos ääni ja ulkonäkö on miellyttänyt niin ilman muuta kannattaa korjauttaa tai ainakin kysyä korjausarviota. Uudet ei välttämättä ole yhtään sen parempia ja käyttöikä kysymysmerkki
 
Moni kertakäyttöhifisti voi olla toista mieltä, mutta jo kestävän kehityksen nimissä minusta on järjetöntä yhden kuluneen tai likaisen kytkimen takia heittää toimivalla laitteella vesilintua.

Varsinkin kun tosiaan komponenttien mitoitus ym. on vanhemmissa laitteissa ihan toisella tasolla kuin nykyisissä pintaliitosmuovipurkeissa.
 
Kannatan korjaamista. Tuon ajan Yammut oli asiapelejä.
 
Back
Ylös