Uutuuksia kaiutinrintamalla - Nola & Acoustic Zen

roiene

Käyttäjä
Liittynyt
20.8.2006
Viestejä
1 590
Kävinpä tässä kesäloman ratoksi kuuntelemassa uutukaisia ja sangen mielenkiintoisia kajauttimia, nimittäin amerikkailaista Nolaa ja ehkä enemmän toistaiseksi kaapeleistaan tunnettua Acoustic Zeniä. Tosin jälkimmäisen merkin tunnettavuus kaiutinrintamallakin on taatusti nousussa - ainakin sen perusteella miltä ne minun korvaani kuulostivat.

Nolasta ei vielä tässä vaiheessa enempää kuin että potentiaalia tuntuu olevan; ilmavaa, tarkkaa, rasittamatonta ja eläväistä ääntä on tarjolla. Tosin vahvistus ja johdotus ovat erittäin tärkeässä roolissa mielestäni Nolan kanssa. Vaivannäkö em. asioissa varmasti palkitsee.

Acoustic Zen; Adagio ja pikkuveli Adagio Jr. Kulunutta klisettä käyttäen; musikaalisia kajauttimia. Eivät vaadi vahvistukselta niin kauheita, toki laatua pitää olla (mieluiten putkia ;)), johdoiksi oman pajan esim. Satori ja Matrix Reference II, vahvistimeksi joku laadukas 34-putkinen pp-peli ja musiikista nauttimista ei estä mikään :D. Varsinkin tuo Adagio Jr. innosti kuuntelemaan.

Vaikka oma sydämeni sykkii pienitehoisille putkivermeille ja torville oli uudet tuttavuudet positiivinen yllätys. Varsinkin tuon Adagio Jr.:n ottaisin koska tahansa myös omaan settiini.

jouni
 

sepi_2.0

Hifiharrastaja
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
15 826
Sulta tais unohtua tää:
http://www.starsandstripes.fi/

Kyllähän maailmassa merkkejä piisaa mutta löytyykö Suomesta kaikille tulokkaille markkinarakoa vaikka olisivat vähintäänkin "takuumusikaalisia" :D
 
Ylös