Uutuuksia ja uutisia!

helsinkisoundandcinema

Yhteistyökumppani
Liittynyt
5.12.2008
Viestejä
96
Näin syksyn kynnyksellä, on huippumerkeiltä tulossa paljon kiinnostavia uutuuksia. Esittelemme alla muutaman.

B&W CM8

Suuren menestyksen saanut CM sarja on saamassa uutuuden - CM8 lattiakaiuttimen. CM8 on B&W:n uusi kolmitie hifi lattiakaiutin, joka kapeamman muotoilun ansiosta, sopii myös pienempään tilaan. Ja mikä parasta, CM8 on, kuten CM1, saatavissa myös valkoisena, mutta myös muut CM-sarjan värivaihtoehdot jatkavat mallistossa. CM8 on saatavissa loka-marraskuussa ja sen ovh parihinta on € 1.800,00. CM8 korvaa CM7 kaiuttimen, jota edelleen on rajallisesti saatavissa.

Sonos vs Spotify

Pian se on mahdollista, voit soittaa Spotify'ta Sonoksellasi! Keskiviikkona 29.09.2010 Sonos julkaisee yhteistyönsä Spotify'n kanssa. Jos sinulla on Spotify'n maksullinen Premium versio, on sinulla käytössäsi Spotify'n tarjoama koko musiikkimaailma Sonoksessasi - langattomasti missä huoneessa vain haluat. Spotify Premium on maksullinen, josta joudut liityttyäsi maksamaan vajaat 10 €:a kuukaudessa.

Rotel RCX-1500

Rotelilta on tulossa syksyn aikana kolme uutuutta, kaikki ns. network tuotteita. RT-09 ja RDG-1520 network audiosystem't sekä ensimmäisenä RCX-1500 yhdistelmälaite.

RCX-1500 sisältää cd-soittimen, stereovahvistimen, internet/DAB/FM radion ja mahdollisuuden musiikin suorasoittoon tietokoneeltasi joko langattomasti ja verkkokaapelin kautta. Rotelin RCX-1500 on saatavissa lokakuussa 2010 ja suositushinta € 1.500,00. Sekä RDG-1520 että RT-09 saadaan markkinoille vielä tämän vuoden aikana.

Marantz

Syksyn aikana Marantz uudistaa melkein koko Range mallistonsa. Kaikki uutuudet löytyvät Marantzin esitteestä, jota on nyt myös saatavilla printtiversiona. Ehkä yksi kiinnostavimmista tuotteista on Marantzin Melody sarja, josta MCR503 on jo saataville ja blu-ray receiver MER803 pitäisi tulla myyntiin lokakuun alkupuolella.

Tule piipahtamaan myymälässämme hyvän äänentoiston merkeissä ja katsastamaan syksyn uutuudet.

Terveisin

HSC
 
Ylös