Uusi -painike

condemned

Käyttäjä
Liittynyt
3.4.2008
Viestejä
553
Mitenkäs muilla, kun painaa tuota viestiketjun etusivulla olevaa uusi -painiketta, tulisi sinun päästä kyseisen ketjun uuden viestin kohdalle suoraan lukemaan sitä. Mulla se heittää aina jonnekin 1 tai 2 sivua viimeisestä viestistä. Ennen tuo nappi toimi mutta nyt alkanut reistailemaan. Onko ylläpidolla aavistusta tästä? Ei sillä, ettenkö pärjäisi ilman tuota nappia, mutta yritetään yhdessä kehittää tätä forumia paremaan ja toimivampaan suuntaan!
 

pirkka

Käyttäjä
Liittynyt
23.7.2006
Viestejä
13 845
Kaupunki
Järvenpää
Käsittääkseni tämä linkki vie käyttäjän sen viestin kohdalle, joka on uusin, jota hän ei vielä ole lukenut. Vain silloin siis pääset uusimman viestin kohdalle kun olet viimeistäedellisen jo lukenut.

Korjatkaa jos oen väärässä.
 

Jari

Kaupallinen toimija
Liittynyt
8.9.2006
Viestejä
15 082
Kaupunki
Espoo
Viimeisimmän kirjoitetun luoksehan vie se neliö siellä oikealla, uusi-nappi vie ensimmäisen ko käyttäjälle uuden viestin luokse. Mutta hitaasti latautuvat kuvat sekoittavat paikan helposti, eli paikka liukuu sitä mukaa kun kuvia latautuu.
 

condemned

Käyttäjä
Liittynyt
3.4.2008
Viestejä
553
Jep niinpäs toimiikin oletetusti. En vain tajunnut, että se vie minulle uusimman viestin luo. Ajattelin, että se vie uusimman viestin luo. Toimii siis :).
 
Ylös