Uusi osasto: Myytinmurtajat

sepi_3.0

Lukulomalla
Hifiharrastaja
Liittynyt
30.10.2006
Viestejä
18 971
Kaupunki
Pjongjang
Nyt kun tuolla tinkaamattomien palstalla modetkaan eivät keskenään enää tiedä mitä köyttä kiskoa niin toivoisin vastapainoksi otsikon mukaista keskustelualuetta. Sielläkin voisi sepustaa omakohtaisia kokemuksiaan mutta sekaan kyllä kelpaisi myös vastaväitteet. Nythän tuolla pyhimmällä puolella saa kertoa vapaasti omista kokemuksistaan mutta kukaan ei saa niitä mitenkään kyseenalaistaa. Sitoudun tekemään avausviestin uudelle osiolle ;)
 
Hyvä idea! Hifiharrastus on täynnä murrettavia myyttejä!
 
Plausible? Olisihan siinä, mutta eikös meillä tuommoisia osioita ole jo vaikka kuinka monta?

Niin ja modetkin ovat valitettavasti vain ihmisiä, jotka peilaavat asioita oman käsityskykynsä ja moraalinsa rajoissa suuntaan ja toiseenkin siinä oman harrastamisen ohella. Ja ei todellakaan ole ensimmäinen kerta kun modet ovat keskenään eri mieltä. Yleensä nämä asiat ei vain normikäyttäjille näy vaan ne sanailut hoidetaan muualla eli ylläpidon omassa osiossa.. :D
 
Tawe sanoi:
Hyvä idea! Hifiharrastus on täynnä murrettavia myyttejä!
Arvasin että sulla on kokonaisnäkemystä aiheeseen ihan ammatillisesti. Tämä uusi palsta tulisi palvelemaan vielä harjoittelevia harrastajia vahintään yhtä paljon kuin kohta suljetuksi osastoksi muodostuva "tinkimättömät".
 
Tämä taitaa sitten kuulua tuonne Harrastuksen alkutaipaleella osioon.
 
Vielä paremmin Harrastuksen ulkopuolella -osioon.
 
DIA sanoi:
Tämä taitaa sitten kuulua tuonne Harrastuksen alkutaipaleella osioon.
Jos näin olisi niin en peräänkuuluttaisi erillistä osiota. "Alkutaipaleella" ratkotaan keskimäärin konkreettisempia ongelmia kuin mitä myytinmurtajissa tulisi olemaan käsittelyssä.
 
Sepi-1, voisit kirjoittaa sen lupaamasi aloitusviestin samantien tähän, niin saadaan pyörät pyörimään.
 
Ulkopuolella! :D

Mutta Sepi, mikset aloittaisi vaikka tuolla alkeissa? Välillä tuntuu että sen osion tarkoitus on perehdyttää aloittelija okkultismin maailmaan. Hifiharrastajien salajaosto eli sen ydin päättää sitten aikanaan telepaattisessa kokouksessaan, hyväksytäänkö uusi tulija porukkaan ja muihin osioihin. Tinkimätön on todellisuudessa saman hierarkian huipulla ja näennäinen eripura ylimystön ja seuran keskikastin välillä on yhtä salajuonta sekin.

Kaikki mitä kerrotaan voi olla totta. Kerran laskin leikkiä. :p
 
Katkaisin tästä kun tämän jälkeen mentiin itse asiaan eli niihin myytteihin. Nyt se aihe on hifiosiossa. Jatkakaa sinne...
 
Jani P sanoi:
Oikein olet toki ymmärtänyt. Kaikenlaiset asiat ovat hankalia jos käytetty musiikki ei tue sen erottelua. Pitää myös osata kuunnella oikeita asioita. Voi olla, että ero ei kuulu kuuntelemalla basson tasoa, mutta se voi kuulua esimerkiksi soittimen sävyissä.

Aa. Totta kyllä turiset. En vain osannut ajatella noin, mutta nuo sävyhommeleiden erot on kyllä pieniä, mutta pidemmän päälle suuria. Niiden suhteen on kaikella merkitystä..
 
pirkka sanoi:
Katkaisin tästä kun tämän jälkeen mentiin itse asiaan eli niihin myytteihin. Nyt se aihe on hifiosiossa. Jatkakaa sinne...

No nyt toi mun viesti tulikin sitten tänne. :D
 
Back
Ylös