UUSI AIHE DIY-2009, MISSÄ JÄRJESTETÄÄN?

TapsaS

Käyttäjä
Liittynyt
5.8.2006
Viestejä
2 159
Hei

Ja kiitoksia runsaasta halukkuudesta osallistua DIY-2009 tapahtumaan. Mielenkiintoisia ja monipuolisia laitteita/laitteistoja on ilmoitettu näytteille ja lisää kaivataan. Kuten aiemmin sanoin. Jos tulee riittävästi niin vuokrataan Messuhalli tai vaikka Oulun jäähalli ja pannaan ilmoitukset Hesariin ja muihinkin suurempiin päivälehtiin. 8) :)

Tässä vaiheessa näyttää siis aika varmalta, että tapahtuma toteutuu. Mutta missä, se on tärkeä kysymys. Tällä hetkellä enemmistö laitteista näyttäisi tulevan Etelä-Suomesta. Kaikki eivät kuitenkaan ole laittaneet lähtöpaikkakuntaa tai näyttelypaikkatoivettaan minulle. Yritämme järjestää tapahtuman niin, että kaikilla osallistujilla olisi keskimäärin järkevä matka paikalle. Yhdistyksen rahaa voidaan käyttää laitteiden kuljetuksiin (vuokrapaku), jos samalla reissulla kulkee useampi laitteisto ja kuski löytyy.

Laittakaa minulle vielä tieto mistä päin olisitte laitteinenne tulossa ja miten järjestyy kuljetus. Jos tulet omalla kyydillä niin mahtuuko samalta suunnalta tulevan kaverin laitteet samaan kyytiin? Tänne voi laittaa vastauksen tai privana minulle. Teen näistä sitten yhteenvedon. Ja järjestämispaikkakunta päätetään tämän kuun aikana ja se päätös on sitova. Muihin järjestelyihin, tilat, sponsorit, media yms. täytyy saada riittävästi aikaa, että onnistuu kunnolla.

Ja nyt siis lyödään paikkaa lukkoon. Ilmoittautua voi toki pitkin kevättä. Ja lisää ilmoittautumisia vielä kaivataankin. En ole vielä paljonkaan vastaillut teidän ilmoittautumisiinne mutta kaikki on huomioitu ja varmasti otan kaikkiin yhteyttä hyvissä ajoin.


Terveisin Tapsa.
 
Ehdotan Tamperetta. Keskeinen sijainti, helpompi tulla hieman kauempaakin, kun ei tarvitse lähteä etelän humuun asti.
 
Tampere kuulostaisi aika sopivalta paikalta. Siellähän nuo edellisetkin DIY-tapahtumat on taidettu pitää.

Itse tulisin Joensuusta kaverin ja yhden laitteiston kanssa. Kyytiin ei varmaankaan muita kyllä sovi :/. Kaiuttimet kun vie jo takapenkin.

Pitää vielä arpoa minkä laitteiston sitä sitten esille toisi...
 
Ehdotan itsekkäästi Helsinkiä. Omine torvineni olisi lyhyt matka paikalle, varisnkin kun olen autoton. En ole vielä mitenkään ilmoittautunut DIY tapahtumaan johtuen juuri paikkakunnan avoimuudesta, monikymmenkiloisia kaiuttimia kun ei mielellään kovin pitkälle kuskaa.
 
Hämeenlinnahan olisi kivasti tuossa Hellsingin ja Tampereen välissä. Sellainen sopiva kompromissi ;)
 
Mjoo. Miulle on se paikkakunta aika yhdentekevää kyllä. Passikin on voimassa :p
 
Miettikää mihin saatte eniten kävijöitä. Eikö tilaisuus ole kuitenkin yhdistyksellekin jonkinalainen jäsenistön rekrytointitilaisuus. Laitteita tuskin on kuitenkaan satoja, ne saa roudattua vaikka rahtina.
 
jantze sanoi:
Olikos ajankohta jo päätetty?

Ajankohtaa ei ole vielä tarkaan päätetty. Tähtäämme tuonne loppukevääseen. Huhti-toukuun vaihde lienee niitä aikoja, ajankohta vahvistetaan mahdollisimman pian.

t. Tapsa
 
Jos se ajankohta olisi huhtikuun puolella voisi vuosikokouksen pitää samassa yhteydessä.
 
jiteko sanoi:
Miettikää mihin saatte eniten kävijöitä. Eikö tilaisuus ole kuitenkin yhdistyksellekin jonkinalainen jäsenistön rekrytointitilaisuus. Laitteita tuskin on kuitenkaan satoja, ne saa roudattua vaikka rahtina.
Ja käsi ylös jotka suostuu lähettelemään DIY laitteitaan rahtina ympäri suomea.

Tampereen tai Jyväskylän seutu olisi hyvältä kuulostava.
Jyväskylä olisi keskeisellä paikalla ja kohtuullisen hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Helsinki, Oulu, Kuopio, Vaasa, Tampere. Mistään ei kovin paha matka.
 
kkoskela sanoi:
Ja käsi ylös jotka suostuu lähettelemään DIY laitteitaan rahtina ympäri suomea.

Tampereen tai Jyväskylän seutu olisi hyvältä kuulostava.
Jyväskylä olisi keskeisellä paikalla ja kohtuullisen hyvien kulkuyhteyksien varrella.
Helsinki, Oulu, Kuopio, Vaasa, Tampere. Mistään ei kovin paha matka.

Itse kyllä suostuisin lähettämään rahtinakin. Kysymys on minusta lähinnä pakkauksesta kiinni. Itseltä löytyy esim. Orioneille vankat vaneriset lootat styrox vaimennuksin. Toki ymmärrän että vaivalla rakennettuja kamppeita ei mielellään rahtareiden paiskottavaksi hennoisi jättää.

Keskisuomen tienoo olisi minusta solidaarisinta seutua tapahtumalle.

(OT. Pääkaupunkiseutua vastustan ihan periaatteesta. Liiallista "Helsinki keskeisyyttä" kun on joka paikka pullollaan. Enkä nyt tarkoita erityisesti tätä hifitoimintaa ;))
 
Todennäköisesti esim. Jyväskylä, Tampere tai Hämeenlinna voisi olla passeli kulkuyhteyksien kannalta... Jyväskyläänkään ei olisi pääkaupunkiseudulta kovin paha rasti ajaa kun on motaria ja muutenkin hyvää tietä koko väli.
 
Tässä on nyt ehdotettu ja kannatettu Temperetta, Hämeenlinnaa ja Jyväskylää. Nyt voisivat sitten kunkin paikkakunnan puoltajat esittää sopivia paikkoja tilaisuudelle, jotta voisimme ihan konkreettisesti ottaa kantaa järjestämismahdollisuuksiin. Ja samoin varmaan jos tapahtuma ei ole täällä hesassa pitäisi paikallinen vastuuhlö löytyä. Helpottaisi erilaisten juoksevien asioiden hoitoa ennen tapahtumaa.

t. Pirkka
 
Hyvät ystävät

Jos luette ensimmäisen viestini tarkaan niin huomaatte mitä oikeastaan olen kysynyt. Pyysin laitteiden tuojien ilmoittavan mistä päin ovat tulossa tilaisuuteen ja miten ovat ajatelleet kuljetuksen hoitaa. Ei ole nyt tarkoitus pitää huutoäänestystä siitä missä jokainen haluaisi tuon tilaisuuden järjestettävän.

Tässä vaiheessa täytyy miettiä sellaista paikkaa, missä olisi järjestelijöitä, yleisöä ja laitteiden tuojia eniten paikalla sekä sopivat tilat tilaisuuden järjestämiseksi. Kaikki pyritään huomioimaan tasapuolisesti. Ei ilmoittautunut talkooväkeä juuri pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Laitteista n. 90% tulee Keravan eteläpuolelta. Yleisöstä oletettavasti suurin osa tulisi pääkaupunkiseudulta.

Mutta pari kunnon settiä esim. Kuopion ja Oulun suunnilta muuttaisi painopistettä jo hyvän matkaa kohti Tamperetta. Tämä homma yritetään vetää järkiperusteilla. Millään paikkakunnalla ei ole etulyöntiasemaa. Osallistukaa joukolla Keskisuomen ja pohjoisen väki ja avustakaa järjestelyissä, niin järjestetään pippalot vaikka Jyväskylässä.

yst. terveisin Tapsa
 
No, minä olen alustavasti ilmoittanut mahdollisuuden tuoda laitteita täältä Oulun eteläpuolelta.
Tosin nyt laman alku iski meidän perheeseen todella voimalla joten taloudellisista resursseista tulevaisuudessa en tiedä.
Autossa on tilaa kohtuulliselle läjälle laitteita sekä neljälle henkilölle. Iso tila-auto siis kyseessä, sillä saanee kimppakyydin aikaan Oulun seudulta vaikka Helsinkiin asti. Tiloja en pysty osoittamaan.
 
Niillä pakollisilla (2,4 ja 7v+vaimo "24v") logistiikka- ja aikatauluvarauksilla, Tkusta ollaan tulossa. Siis jos ei sitten iske korvatulehdus, mahatauti, SARS tms.
 
Nostetaanpas hieman tätä ketjua.

Eli onko aika ja paikka jo selvillä? Kevät alkaa kohta olemaan hollilla...
 
Paljonkohan ko. tapahtuma vaatii tilaa? Onko joku hahmotellut montako huonetta / isompia tiloja tarvitaan?
 
Back
Ylös