Uudet vinyyleille sopivat hyllyt Iskussa

  • Keskustelun aloittaja v-a
  • Aloituspäivämäärä

v-a

Käyttäjä
Liittynyt
28.11.2007
Viestejä
9 704
Kaupunki
Helsinki
Uuteen Seven-hyllystöön on saatavilla kahdeksan erikokoista melamiinista elementtiä ja niistä voi itse koota haluamansa kokonaisuuden. Pienimmän modulin (49€/kpl) koko on LSK 30x35x35cm ja suurimman (89€/kpl) koko on LSK 100x35x35cm. Runko on tuotteessa valkoinen ja ovien (24€/kpl) värivaihtoehtoina ovat valkoinen, harmaa ja grafiitinharmaa.


http://www.sisustusunelmia.net/2010/07/kaanteentekeva-seven-hyllysto.html

:) v-a
 

Liitteet

  • 6a00e552b0fa8788340133f27340fc970b-500pi.jpg
    6a00e552b0fa8788340133f27340fc970b-500pi.jpg
    22,3 KB · Katsottu: 467
Vaikuttaa lupaavalta. Hiemen tylsät värivaihtoehdot, mutta ehkä tuotteen hinta saadaan pidettyä sillä tavoin Ikea-puristuksessa kohtuullisena. Tarvitsenkin loppuvuodesta hyvät hyllyt vinyyleille ja Seven on yksi vaihtoehto.
 
Jep, vähän on väriskaala kuin suomalaisen miehen pukeutumisessa, jossa isäni sanoin rohkein sävy on kirkuvan harmaa.

:) v-a
 
Tuo valkoiseksi maalattu kalustelevy vaan ei kestä yhtään osumaa jos tuo sellaista on ja miksipä ei olisi. Itse kyllä pitäydyn Ikeassa varmaan :).
 
Tulee ihan mieleen Palaset. Joten tuo voisikin sopia minulle hyvin. Voishan tuota käydä katsomassa.

Vaan eikös täällä jo ollut yksi ketju levyhyllyistä. Kannattaisiko tämä keskustelu liittää sen perään?
 
isojussi sanoi:
Tuo valkoiseksi maalattu kalustelevy vaan ei kestä yhtään osumaa jos tuo sellaista on ja miksipä ei olisi. Itse kyllä pitäydyn Ikeassa varmaan :).
Ai että ostat mieluummin Ikean maalattua kalustelevyä, kuin Iskun vastaavaa?
 
silmaauki sanoi:
Eipä muuten ole Iskun omilla sivuilla noista mitään juttua. Hyllystöt, säilytys -etusivulta tosin löytyy jo kuva.

Eipä ollut, siksi linkitin tuon blogin. Hienoa markkinointia, että lanseerataan uutuus valtakunnan ykkösaviisissa kalliilla ilmoituksella, eikä lisätietoa kaipaava löydä firman sivuilta tuotteesta mitään tietoa.

Maalattuahan tuo ei ole vaan melamiinia.

:) v-a
 
Jyrki_H sanoi:
Ai että ostat mieluummin Ikean maalattua kalustelevyä, kuin Iskun vastaavaa?
Ei vaan sitä mikä yrittää edes jäljitellä puupintaa. Kestää osumia enemmän kuin perus maalipinta. Siinä pinnassa on siis joku viilua jäljittelevä pinta tai kalvo kuitenkin. Ja kyllä, minusta Expedit on mainio tuote vinyylien säilyttämiseen. En sitäkään valkoisena ostaisi tuon pinnan takia silti ihan helposti.
 
^Todetaan nyt vielä, ettei kyseessä ole maalattu levy vaan melamiinilvy.

Esimerkiksi akalusteitten rungoissa käytettävä melamiini on pinnoite, joka koostuu hartsilla yhteen laminoiduista paperi- ja melamiinikerroksesta.

Melamiini on orgaaninen emäs (pKa = 8,95[1]), jonka kemiallinen kaava on C3H6N6. Sitä käytetään formaldehydiin yhdistämällä pääasiassa melamiinihartsin valmistukseen, ja siitä saadaan kestävää kertamuovia.

Asiatiedot lainasin wipediasta.

:) v-a
 
Ja tässä vielä Ikean Expeditin tuotetiedot
Pääosat: lastulevyä, puukuitulevyä, ABS-muovia, paperia, kuviopainantaan tarkoitettua akrylaattimaalia, kirkasta akrylaattilakkaa.
Kiinteä hyllylevy: lastulevyä, puukuitulevyä, ABS-muovia, paperia, kalvoa.

:) v-a
 
Melamiinilevy - varsinkin valkoisena - on ilkeää kamaa. Pinta on jokseenkin huokoinen ja ajanoloon sinne imeytyy sellasita töhnää, jota ei ei saa pois - levyt siis tummuvat. Samaa levyä löytyy lähes jokaisen kotoa keittiökalusteiden rungoista ja hyllylevyistä. Eli hyllyn materiaali on siis lastulevyä, joka on pakattu muovikalvon sisälle. Ei siis mitään maalattua, koska se olisi aivan liian kallista valmistaa. Melamiini tosin kestää esimerkiksi naarmuutumista kyllä paremmin, koska kalvo on paljon paksumpi kuin maali. Korkeapainelaminaattikalvot ovat jo hieman kelvollisempia kunnolla tehtynä.
 
Ok. voihan se melamiini jotain kestääkkin, ehkä :). Itseäni vaan henkilökohtaisesti miellyttää tuo Ikean tuote sekä disainin että hinnan puolestä enemmän, suokaa se minulle :).
 
^Valitsemasi umpitammi kunnon liitoksilla toteutettuna onkin sitten ikuista, tai ainakin satoja vuosia kestävää. Nostan hattua.

:) v-a
 
Webmasterille rakentava ehdotus: liitetään tämä ketju "Levyhyllyt"-ketjuun.
 
isojussi sanoi:
Ok. voihan se melamiini jotain kestääkkin, ehkä :). Itseäni vaan henkilökohtaisesti miellyttää tuo Ikean tuote sekä disainin että hinnan puolestä enemmän, suokaa se minulle :).
On niitä Ikean kalusteita meilläkin. Omasta mielestäni jo vähän liikaakin. Vaimon toimesta Ikeaa oli hehkutettu sen verran paljon, että ensimmäinen käynti oli itselleni melkoinen pettymys. Hinta vastaa laatua myös Ikeassa, tosin design on ehkä parempi kuin Sotkan vastaavissa.
 
Kävin Iskussa katsomassa tuota. Se kun on jo siellä näytillä. On kuulemma ainakin Turun Iskuun tullut tässä kesällä. Tiedot ovat myös Iskun Kevät/Kesäkuvastossa (2010). Nuo ekassa viestissä mainitut tiedot on jossain määrin virheellisiä. Elementtejä on vain kahta eri kokoa, ei kahdeksaa.

Ja ihan kivalta tuo vaikutti noin luonnossa. Se isompi elementti on siitä kiva, että siinä on kaksi pystysuuntaista väliseinää, jolloin kumpaankin sivuun jää sellainen pikkuelementin kokoinen lokero ja keskelle sitten vähän leveämpi (~60cm). Vähän turhankin leveä tuo välissä oleva on levyille, mutta eiköhän se siinä silti pysy. Pitää sittenkin miettiä, josko jätäisi Lundian hankkimatta ja siirtyisi tähän. Kun mulla on jo sitä Palasettia.

Vaimokin ihastui jossain määrin tähän ja meinasi, että tuo kelpaisi hänelle vallan mainiosti olkkariin.
 
Back
Ylös