Uuden vuoden alet?

jacqueline.lacan

Käyttäjä
Liittynyt
19.6.2007
Viestejä
3 744
Kaupunki
Tampere
Eli onko hifi-kulttuuria siunattu ilmiöllä, että joulun jälkeen alkaa alennus-myynnit? Vai onko korkea uskollisuus läpi vuoden yhtä kallista? Olen etsimässä kuulokevahvistinta, ja toistaiseksi vaihtoehtoja on kaksi. Uusia tuskin tulee, joten onko järkeä odottaa jotain mystistä hinnan alennusta, vai pitääkö tyytyä tuhlailuun? Ja toisaalta näin loppuvuodesta; onko mitään järkeä enää ostaa vuoden 07 mallia vai kannattaako odottaa sitä 08 variaatiota? Höh, mikä mikki hiiri-kysymys. Kiitoksia kuitenkin kovasti kokemuksista.
 
jacqueline.lacan sanoi:
Eli onko hifi-kulttuuria siunattu ilmiöllä, että joulun jälkeen alkaa alennus-myynnit? Vai onko korkea uskollisuus läpi vuoden yhtä kallista?


Kunnon pelit eivät muutu vuosittain, massalaitteet (joiden kaupallinen elinkaari on luokkaa 8-10kk) ovat toinen juttu. Todellinen Korkea Uskollisuus on läpi vuoden ja vuosikymmenten yhtä edullista - kun ostat kerralla hyvää, pärjäät sillä pitkään. Eikä mallikaan vanhene hetkessä käsiin  ;)
 
Kuulokevahvistinmallisto ei (luojan kiitos) päivity kerran vuodessa eikä yleisiä ale-sesonkeja oikein tunneta hifi-puolella. Jollain liikkeellä saattaa olla joku tyhjennysmyynti toisinaan ja jouluksi varmaan jotain tarjouksia tulee, mutta ei mitään vastaavaa kuin vaateliikkeissä.
 
Tosin laatuhifin hinnat ovat aina jouluhinnoissa. Se vain on toinen asia onko meillä tänään siihen varaa. Niin ja sananlaskukin toteaa: Köyhän ei kannata ostaa halpaa.
 
Aina kannattaa ostaa halpaa, sillä halpa tulee kalliiksi ja kallis on laadukasta.

;)

kre
 
Itse olen todennut toimivaksi konseptiksi ostaa tavaran A silloin kun tarve iskee, eikä lompakko pane vastaan. Huonoa ei kannata ostaa, siitä ei saa muuta kuin pahan mielen. Esimerkkinä ostin juuri sisäpelikengät(sulkapallo, lentopallo) ja vastassa oli perustossut 50e ja pykälää laadukkaammat, nilkkaa tukevalla varrella varustetut 90e. Nelisen viikkoa olen näillä nyt pelannut ja tyytyväinen olen ollut. Mikäli olisin päätynyt noihin edullisempiin, niin joka kerta niitä jalkaani vetäessä takaraivossa olisi takonut ajatus paremmista.

Sama homma on pätenyt hifin kanssa. :D Huomenna pitäisi saapua uutta Naimia taloon.
 
Itse olen kanssa alkanut ajatella asioita tarpeeseen perustuen. Ostan mieluummin vähän ja kallista/laadukasta kuin paljon ja halpaa. Priorisointi tulee halvaksi ja toisaalta säästää maapallomme kuormitusta kun ei jokaista härpäkettä hanki mitä naapurikin sattui kaupasta kantamaan.

Noh, onhan noita hifejä jo kertynyt nurkkiin yli oman TARPEEN... :-\
 
Back
Ylös