Usher BE-718 kokemuksia?

Verneri

Käyttäjä
Liittynyt
22.10.2008
Viestejä
1 188
Kaupunki
Helsinki
Nyt kun vahvistin puoli olisi kohta hoidettu kuntoon on aika alkaa haaveilemaan kunnon toistajista. Nettihän on pullollaan otsikon mukisten kaiuttimien ylistyssanoja, mutta olisi mukava kuulla arvon foorumilaisten kokemuksia. Ennenkaikkea millaisissa olosuhteissa ja oheislaitteistolla olette kuulleet? Itselläni pieni 21 neliöinen puutaloyksiö, joten näiden Tiny Dancereiden basso saattaisi tulla ongelmaksi? Toki koekuuntelu ennen mitään päätöksiä, mutta pientä tiedustelua näin etukäteen. Lisäksi mietityttää kun luin jostain että Jenkeissä myytävissä BE-718:ssa olisi jonkinasteinen Jenkki-modaus, näitähän nämä Stereophile ym. 6Moonsin tyypit ovat arvioineet? Alunperin ideana on ollut Dynaudion Focus-110 tai Contour 1.1, jotka toki ovat upeita toistimia, mutta sitten taas...
 
Millaisella oheislaitteistolla ajattelit Usheria käskyttää?
 
Vutilta olis tulossa Bel Canton s300iu tännepäin, josta löytyy kuitenkin tuo 150W per kanava 8ohmiin. Todennäköisesti saisi olla vielä vaikka enemmänkin buustia vahvistimessa noille Tiny Dancereille, mutta uskoisin että Bel Cantokin suoriutuisi ihan mukavasti? Etupäänä sitten iMac ja Pro-jectin 2-Xperience/Graham Slee.
 
Bel Canto voi olla tosiaan aika hyvä match Usherille ja eiköhän tuossa vääntöä riitä. Ainakin Nuforcen integroitu (en nyt muista mallia) toimi pikaisen testin perusteella Mitron liikkeessä hyvin.

En usko että puutalossa tulee ongelmia Be-718:n kanssa. Itselläni on X-719 hieman pienemmässä pääosin betonista tehdyssä huoneessa. X-719 toistaa speksien mukaan vielä hitusen tiny dancereita alemmas. Sijoituksen suhteen joutuu olemaan kyllä erittäin tarkka eli huonolla sijoituksella näistä saa aika karmeaa ääntäkin ulos.
 
Toi sijoittaminen onkin oikeastaan se suurin huolenaihe näiden kanssa. huone olis muuten ihan passeli, mutta kun ei voi muuta elintilaa uhrata pelkästään stereosysteemille - vai voiko :D Täytyy siis ehdottomasti saada kuunneltua tässä tilassa ennen hankintaa. Miten Vaakko luonnehtisit noiden BE-718 ja X-719 eroja, oletko kuullut samassa systeemissä? Onko toi tonni lisää hintalappuun oikeutettua?
 
Back
Ylös