Uralkit solid-state integrated with Pännäri pre

UralTone

Yhteistyökumppani
Liittynyt
26.6.2015
Viestejä
22
Hei kaikille!

Vihdoin evoluutiomme on siinä pisteessä, että olemme suunnitelleet Mauri Pännärin kanssa ensimmäisen puolijohdevahvistimen! Ei siis putkia vaan hieman modernimpaa tekniikkaa, toki perinteisellä lähestymistavalla: äänenlaatu ja kuuntelukokemus ratkaisee.
SOLID-STATE PRE AMP_square.jpg

SPEKSIT:

  • Integroitu hi-fi vahvistin
  • Pääteaste: Icepower 2x150W (min kuorma 4 ohm)
  • RIAA sisääntulo Pännäri kytkennällä
  • 3 x linja sisääntulo Pännäri kytkennällä
  • Ohitettava treble / bass - Pännäri äänenvärinsäätöpiiri
  • Sisääntulojen reititys releillä
  • Optionaalinen Bluetooth (vie yhden sisäänmenopaikan)
  • Myydään rakennussarjana - sarja sisältää kaikki tarvittavat osat, ohjeet ja tukea niin paljon kuin tarvitaan.
  • Rakenne on melko helposti rakennettavissa. Huolellisuutta, kolvauksen perusteiden tuntemusta ja ohjeidenlukutaitoa tarvitaan, muun oppii tekemällä.
Lisätietoja:

Kysymykset ja kommentit:
orders@uraltone.com

pannari-integrated2.jpg
(puupäädyt optiona:)
 

jusky

Käyttäjä
Liittynyt
24.1.2011
Viestejä
476
Kaupunki
Janakkala
Hei, onko tässä etuvahvistin versiossa yhdet vai kahdet lähdöt?
 

jusky

Käyttäjä
Liittynyt
24.1.2011
Viestejä
476
Kaupunki
Janakkala
Tuo etuvahvistin kyllä kiinnostaa. Itsellä alkaa olla nykyinen etunen vähintäänkin huoltotarpeessa, joten tuo voisi olla hyvä vaihtoehto uudeksi etuseksi. Haussa olisi lämpimään tai enintään neutraaliin soundimaailmaan kallellaan oleva, ei kirkas. Lähinnä epäilyttää, että osaanko tuota kasata... kokemusta on lähinnä yksinkertaisista jakosuotimista yms. tinaus kyllä onnistuu.
 

UralTone

Yhteistyökumppani
Liittynyt
26.6.2015
Viestejä
22
Hei,

Ei ole missään nimessä kirkas tai räikeä. Taajuusvaste useimmissa vahvistimissa on aikalailla suora eli fiilis kirkkaudesta tai lämmöstä tulee esim. särökomponenteista. Sen puolesta tämä on mielestäni soundillisesti hyvin neutraali ja nimenomaan ei yhtään räikeä tai korvia väsyttävä. Meidän kaikissa laitteissa painotetaan nimenomaan kuuntelukokemusta!

Omasta kokemuksesta noita ei-toivottuja ominaisuuksia on usein vahvistimissa, joissa on monimutkainen kytkentä tai digitekniikkaa.

Yksinkertaisuus on hifissä valttia ja sillä mennään tässäkin tuotteessa.

Tone piirin kun laittaa päälle niin Treble:llä saa sitten heleyttä / ilmavuutta lisää / poistettua ja Bass -säätimellä korjattua alakertaa, jos huone temppuilee tai kaiuttimissa ongelmia.

-Mikko / Uraltone
 

UralTone

Yhteistyökumppani
Liittynyt
26.6.2015
Viestejä
22
Niin ja tuosta kasauksen vaikeudesta. Putkivahvistinsettimme on ehkä helpompia kasata, koska komponentit on isompia, mutta kaikissa kyllä maaliin pääsee jos jaksaa noudattaa ohjeita tarkasti. Eli katotaan mikä osa / kaapeli menee ohjeissa minnekkin ja kolvataan kiinni. Kun kaikki on asennettu niin laite toimii, kunhan ohjeita on noudatettu :)
 

UralTone

Yhteistyökumppani
Liittynyt
26.6.2015
Viestejä
22
Hei,

Periaatteessa onnistuu kyllä. Päälevyä pitää siirtää taaksepäin ja johdottaa etupaneelin kytkimet ja potikat johdoilla. Valmista kaukosäädinpakettia ei (ainakaan vielä) ole. Noitahan saanee kyllä moduleina, mutta emme ole testanneet. Suunnitteluporukka ei ole kaipaillut omassa käytössä kaukosäätöä, mutta kyllähän noita aina välillä kysellään eli laitetaan suunnittelujonoon (joka muuten on aika pitkä eli ideoita riittää :) ).

Mikko
 

jusky

Käyttäjä
Liittynyt
24.1.2011
Viestejä
476
Kaupunki
Janakkala
Parasta tässä on varmaan justiin se, että tämä laite on helposti päivitettävissä tulevaisuudessa. Mielessä jo vilahti villi idea minidsp 2x4 hd kitin istuttaminen tuonne koteloon :D tulisi samassa paketissa digiotot ja huonekorjaus, kuitenkin laadukkaalla analogisella pääteasteella. Kytkimelle vain valinta, haluaako käyttää minidsp:tä vaiko ihan vain analogisena etusena.
 

UralTone

Yhteistyökumppani
Liittynyt
26.6.2015
Viestejä
22
MiniDSP / sure tms DSP tosiaan tuonne voisi mahtua. Itse ehkä laittaisin sinne myös ohituskytkimen, jolloin systeemiä voisi käyttää myös ilman korjausta / DSP:tä.
 

UralTone

Yhteistyökumppani
Liittynyt
26.6.2015
Viestejä
22
Hei, Odotamme viimeisiä osatoimituksia USA:sta. Pitäisi tulla näinä päivinä. Tämän jälkeen saadaan setit kasaan. Eli toivottasti hyvin pian! Eka erä on pieni (koska koteloita tilattiin alunperin vain kohtuu erä ja uuden erän saamisessa kestää heti), joten kannattaa tilata ennakkoon jos haluaa ekasta erästä oman settinsä:)
 

MPS

Hifiharrastaja
Liittynyt
10.1.2010
Viestejä
6 837
Kaupunki
Tampere
Tuo 2,49kOhmin vastus on toleranssiltaan 1% eli vastusarvo voi poiketa nimellisestä 24,9Ohmia, täten se 10Ohmin poikkeama on käytännössä merkityksetön. Jos kuitenkin haluaa heittäytyä neuroottiseksi toleranssien suhteen niin kannattaa tilata komponentteja runsaasti yli tarpeen ja valikoida niistä tarkimmat ja yhteensopivimmat. Vastusten toleranssit ovat yleensä kuitenkin sieltä pienimmästä päästä vrt aktiivikomponentit ja konkat.

Joskus leikkinyt ajatuksella että jos tekisi jotain "tinkimättömästi" niin esimerkiksi tässä tapauksessa "sopiva" komponentti voisi olla tämä:
https://eu.mouser.com/ProductDetail...=sGAEpiMZZMtlubZbdhIBIIRqKpD2E5VsL1hzgpPT2BM=
Paljonkohan mahtaisi tulla valmiille laitteelle hintaa :ROFLMAO:
 
Viimeksi muokattu:
Ylös