universal clamp

Eipäs ole kokemusta, jos hinta jää realistiselle tasolle niin saattaisin tuosta omalle klampille kaverin kanssa ostaa.. :D
 
Voisihan tuota kokeilla kun ei ole minkäänlaista klamppia ennestään. Tietty riippuen hinnasta...
 
Millaisella hinnalla olisitte valmiit tuollaisen hankkimaan?

Kartoitan mahdollista tilauskokoa, jotta saan sitovan hinta-arvion. Tällä hetkellä puhutaan kuitenkin n. 60 eurosta (kallis), mikäli erä jää alle 10 kappaleen.
 
Jos hinta saadaan halvemmaksi kuin Michellin klamppi (45e) niin miksei, saisin nuo pari vänkyrääkin soitettavaksi.
 
60 on liikaa kun tuommoisen projectin oman saa johonkin viiteenkymppiin. ehkä joku 30-40e olis diy-tekeleestä max jos työn jälki on siistiä ;)
 
Koitan saada hintaa alas.

Mikään varsinainen DIY - tuotos tuo ei olisi, vaan asianmukaisesti ammattilaisten hi-tech -laittein sorvaama tarkkuustuote, materiaalina alumiini.
 
Minua taas kiinnostaisi tuo Universal Record Stabilizing Ring. Moiselle ei varmaan montaa kymppiä pitäisi hintaa kertyä?
 
Jani sanoi:
Minua taas kiinnostaisi tuo Universal Record Stabilizing Ring. Moiselle ei varmaan montaa kymppiä pitäisi hintaa kertyä?


Kyllä noiden vastaavien kaupallisten sovellusten hinnat määritellään pikemminkin satasissa kuin kympeissä...
 
Mika K sanoi:
Hankalampihan tuommoinen on tehdä kuin pieni klamppi..

Ei todellakaan ole ihan yksinkertaista saada siitä tasamuotoista. Olin kerran lyhyesti mukana projektissa jonka tarkoituksena oli tuottaa vastaavia tarvikkeita, mutta homma kaatui ihan yksinkertaisesti työstöongelmiin - lisäksi materiaalit olivat yllättävän kalliita ja viimeistely tuotti omat riesansa. Muutama proto valmistui. Loppuhinnaksi olisi tullut yhden portaan kautta useampi huntti. Jätettiin toistaiseksi hautumaan.
 
Tulen mukaan jos tuon klampin hinnan saa lähelle 30 euroa.
 
Jaahas :) Onkos joku testannut tuon toimivuutta käytännössä? Myykös joku valmiita tuotteita ja mihin hintaan?
 
Noniin.

Nohnoh, näin työstetty alumiini ei ole ilmaista. Muutamalla kympillä tuskin saa bulkkinakaan valmistettuja aluklamppeja kaupasta.

Minulla on nyt myyjää sitova hintatieto, jonka mukaan 10 kpl tai yli saadaan hintaan 50 euroa/kpl + alv = 61 euroa. Alle 10 kpl tilaus maksaa 65 euroa - alv = 79,3 = 80 euroa. Lisäksi tulee postitusmaksut.

Mikäli toteutan tilauksen, tarvitsen sitovia tilauksia = rahaa. Tilaan itselleni lähiaikoina demoversion, joten laaduntarkkailu ei tapahdu yksipuolisesti :D

Täältä voi käsittääkseni tilata itse saman tuotteen, jos uskoo säästävänsä: http://www.soundfountain.com/amb/puck.html
 
Ymmärsinkö nettisivuilta väärin vai eikös tuo kaveri myy noita klamppeja paljon halvemmalla?
If you find difficulty in having the weight manufactured yourself, I have a limited number of freshly turned weights available as pictured on the right. It is shiny on the top and upper side and brushed on the lower part.

The price is $64.50 / Euro 42 / GBP 33.50. Shipment is $15 outside Europe. Euro 6.50 / GBP 5 in the European Community.


Ebayssäkin on aina kasapäin edullisia klamppeja:
http://electronics.shop.ebay.co.uk/...1QQ_flnZ1QQ_sacatZ14969?_trksid=p3286.c0.m282
 
lisäsin saman linkin viestiini. Itse tilaan kotomaasta testikappaleen, kuten kirjoitin. Ja ei, en nettoa noilla hinnoilla itse mitään, jos joku haluaisi niin tulkita >:D
 
Taidan nyt jättää väliin tuolla hinnalla. Valitettavatsi järkeilin niin, että jos toisen klampin/levypainon isommalla rahalla hommaan niin se on sitten joku vanhan ajan levypaino tehtynä jostain mukavammasta materiaalista kuin vilumiinista..
 
Samankaltaisia hintoja on tuollakin (lienee postikuluineen menee sinne 60 eur tienoille):
http://www.svalander.se/vinyl/tillbehor.htm

Ostin joskus tuollaisen akryylipainon, tosin läpinäkyvän jota ei enää näy olevan,
mutta eipä se omassa soittimessa vaikuttanut paljoakaan, eikä oikeastaan
parempaan suuntaan edes. No kuplavaakana se toimii edelleen, eipä mennyt
hukkaan.
 
Klamppeja lienee jokaiselle soitintyypille ja aikakaudelle sovitettuina. Itse ajattelin tuon kevyen, alle 400 gramman painoisen alumiinin olevan järkevä ainakin tällaisen kelluvarunkoisen Thorensin kaveriksi. Jos massan lisäys ei pelota, niin saahan noita vaikkapa messingistä tms.

Kuten sivuilla mainittiin,tällöin kannattaa laskea aineen tiheyden aiheuttama kokonaismassan muutos, jotta jousituksen kokema paino ei muuta soittimen muita ominaisuuksia. Niin, ja väittävät eri materiaalienkin soivan keskenään poikkeavastai.

Hassua, itse kyllä kuuntelen levyjä...
 
jparvio sanoi:
Jos massan lisäys ei pelota, niin saahan noita vaikkapa messingistä tms.

Mikäli vastaavilla mitoilla tekisi messinkipuntin niin massaa sille tulisi ~1182g mikäli oikein laskin. Pro-Jectiltahan saa messinkisen 800g puntin jonka hinta on 59e. Kyseessä tällainen:
project_record_puck2.jpg
 
Back
Ylös