ulkonäkö

K J Manner

Käyttäjä
Liittynyt
20.10.2006
Viestejä
2 086
Keskustelufoorumin osalta, voihan negatiivi! Hifiharrastajat vs. Kameralaukku 9 - 7 (Asteikolla 4-10)

Se voi näyttää komealta hetken, mutta rasittaa pitemmän päälle. Kirjoita vaan niin suakelisti, niin musta lisääntyy!
 

Väre

Käyttäjä
Liittynyt
21.7.2006
Viestejä
218
Noita ulkonäköteemoja (eli skinejä) on tarjolla useita, nyt on käytössä ihan oletusteema. Jokaisella käyttäjällä on mahdollisuus valita oma teemansa (tosin nyt tämä ominaisuus on pois käytöstä ;)), eli jos homma saa kannatusta niin noita themejä voidaan installoida enemmänkin ja jokainen saa ottaa käyttöönsä uuden skinin jos siltä tuntuu. Noita erilaisia themejä on tarjolla täällä: http://themes.simplemachines.org/ . mitään järkyttäviä määriä noita ei viitsisi asentaa, pari-kolme voisi asentaa mikäli ulkoasu häiritsee (ja muille ylläpitäjille asia sopii). Tämä myös sillä varauksella että kun päivityksiä tulee niin nuo

Itse olen kuitenkin tykästynyt tämän perusteeman selkeyteen :).

PS. Itsekin lueskelen kameralaukkua silloin tällöin, tuo musta-valkotheme on aluksi rasittava, mutta kyllä siihenkin tottui ajan kanssa. Tämä foorumi pitäisi saada avautumaan samalla tavalla samaan ikkunaan kuin tuolla kameralaukussa ja lisätä se linkki takaisin pääsivulle.
 

layeroid

Käyttäjä
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
431
Jos tuolta (en vielä ehtinyt katsella vaihtoehtoja) löytyy jotain mukavan/tyylikkään näköisiä vaihtoehtoja, niin en panisi vastaan jos yksittäisellä käyttäjällä olisi valinnanvapaus mitä teemaa käyttää. Ihan hyvä idea minusta, ja varmaan toteutuskelpoinen, jos ei lisää ylläpidon työtaakkaa suotta kovin paljoa..
 

kekexx

Käyttäjä
Liittynyt
3.11.2006
Viestejä
673
Juu semmonen psykedeelinen vilkutus, josta aivot nyrjähtää ja saa kolmessa sekunnissa epilepsiakohtauksen ois kiva. :p
 

vaakko

Käyttäjä
Liittynyt
21.7.2006
Viestejä
9 144
Kaupunki
Vantaa
Ulkonäköasioihin kiinnitetään enemmän huomiota siinä vaiheessa, kun saadaan joku css-mies/nainen vähän avittelemaan ylläpitoa ja sommittelemaan värit yms. kohdilleen (otetaan meidän tulevasta logosta, joka on jo olemassa). Näin saadaan yhtenäinen teema kaikkiin hifiharrastajien juttuihin.
 
Ylös